|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAŠICE - fuj???
23.11.2007 23:03:31   
massylou
Naša mala Patricija (7.5 mesecev) že zelo pridno papa gosto hrano, poleg tega se tudi redno doji.
Ker lep čas ponoči ni lepo spala po več ur skupaj, sem ji začela dajat hipove kašice (rižek) - po nasvetu svakinje. Ampak ga za nič na svetu ne mara, pa naj ga delam z mlekom, vodo, jogurtom, cukrom, sadjem...
Ma kera kaj izkušenj, kaj dat zvečer dojenčku za papat, da se bolj naje in ma vsaj par ur mira med spanjem (kaj s čim manj glutena pa da ne napenja in ni pretežko za ponoči)
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAŠICE - fuj???
23.11.2007 23:11:15   
DaniNeli
Tudi moja sploh noče teh jest. Par krat sem ji ponudila,pa noče,zato rajši vse delam in kuham doma,razen tega,da ji dam zvečer kako čokolino,za nasitit pa dam obrok od Hippa,ki se pripravlja z vodo,jabolko in komarček noter pa dam kak keks,al pa daj kaso od Nestle alette.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2007 23:22:28   
monja79
Naš ni hotel jesti nobene kašice za hitro pripravo, niti Frutkov. Sem vse mogoče kupila, potem pa stran metala, ker ni jedel in pika. Pa smo začeli kuhat doma - mlečen riž, gris, polento z mlekom, proseno in ajdovo kašo z mlekom ... vse to pa je z veseljem popapcaluser posted image . Kasneje pa še druge večerje s kruhom in namazi in to je to.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 23:24:04   
massylou
Hvala.
Je pa to (nisem omenila), da je od rojstva alergična na juhuhu stvari in tud sama zaradi dojenja ne smem jest celega repertoarja živil (vse na čoko- odpade, prav tako vse, kar ima kak čuden E, sledove citrusov, oreškov...)

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 23:28:01   
massylou
Najbrž res najboljše, da doma delam. Bo še najbol ziher, ker sem tud jaz že kako celo stvar (ja, komaj probano) stran vrgla.
Tenksuser posted image

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2007 8:21:56   
Anonimen
Pa ji kupi kakšne druge kašice. Od kake druge firme. Naša user posted image  zvečer najraje jé čokolino, mlečni riž in gres ji pa ne kuham, ker še ne jé kravjega mleka, na adaptiranem pa ni dober. Ko ji bom dala še KM, pa ji bom te mlečne kašice kar sama kuhala.

(odgovor članu massylou)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.