NatašaC -> RE: Decembrke - take II (7.12.2007 17:14:43)
|
ElaM - Nino bo pa 21 .12. dopolnil 20 mesecev. Skyline - jst sem imela pregled danes, zdej ga mam pa čez 3 tedne. Po roku. No, vmes grem v sredo še na pripravo za CR (če bo mogoče spet potreben). Potem je pa gospa ginekologinja na dopustu en teden in je rekla, da če ne bo prej treba pod nujno noter, naj kar čez 2 tedne pridem. Zarad mene. Itak ni me vejo nič pametnega povedat, itak bo ko bo. Jst se tut še večinoma prevažam sama naokrog. Jst sem pa zdaj spet obsojena na en teden zapora v hiši. Nino je včeraj namreč fasal vročino in posledično antibiotike in zdej bo še en vikend, ko bova sam notri. Beda. Danes sem imela pregled, potem pa nazaj varuško špilat. Pa tolk sem upala, da bomo še kam šli pred dojenčkom. Sam slabo kaže. Še domov mogoče sploh ne bom šla več letos. Kdo pa ve, kaj se bo ta bolezen še spomnila. Ej, jst bi tut mela punčko. Tako da ne mi zdej vseh mest za punčke pobrat. Se hecam. Bo kar bo, sam da bo vse ok. Ja, zdej bo pa res že počasi čas, da ime naštudiramo. vetrnica - pri meni je fant zamujal 12 dni, pa še takrat je bilo sproženo ElaM - danes je tudi mene pregledala in boli da joj. Sicer je zelo odvisno od ginekologa, sam eni so tako grobi da bi jih kar nekam poslala. Prvič so me pregledovali non stop in sem imela že vsega poln kufer. Zdaj se je pa spet začelo. Zarad teh vaginalnih pregledov pa res komi čakam, da bo konec, pa se še začelo ni. hokejistka - jst po pregledu nič nisem krvavela. Sicer pa se z mano tudi še čisto nič ne dogaja. magi - pozdravi se. bedno bit bolan, posebej zdaj proti koncu. moj kašelj me tudi še kar spremlja, čeprav je že mnogo bolje. Sam zdaj cvikam, da se bom spet od sončka kaj nalezla, ker zdej je pa on bolan. če boš pa rodila pazi, da ne boš poljubljala dojenčka, ker je herpes za novorojenčke baje lahko zelo nevaren (se mi zdi da lahko virus privede celo do možganskih okvar) - pa te nočem strašit. drugače pa rajši k splošnemu zdravniku pojdi, posebej če imaš vročino, da dobiš kak antibiotik - jst sem jih ta teden končala jemat (sem dobila take, da dojenčku ne bodo škodili). Pa fajn čajčke pit in pod kovter, da se čimbolj spotiš.
|
|
|
|