ElaM
|
Ojla, nisem šla v Rim, ampak v šoping. In ugotovila, da ta šport definitivno trenutno ni zame. Loncica, poročilo iz Qlandie, boš jutri ti povedala kako se ti je zdelo, no jaz sem bila malček razočarana. Velika gužva, H&M precej manjši, kot v Lj, C&A, tudi bolj švoh. No videla sem, da imajo bodije po 2,5 Eur, če ti jih še kaj manjka. Iskala sem spalne pajace za njuborna in sem komaj našla dva v H&M, pa še ta dva sta brez stopalc, saj imajo samo tam od 6 mesecev dalje. Plišasti so bili pa precej dražji in vse z nekimi našitki, meni je pa fajn, da je otroška pižamica, navaden bombaž, brez odvečnih čičkarij. In potem vidim v C&A oddelek za nosečnice, tam pa visijo ene 4 vreče za krompir. No, glavno je, da smo kupili tisto, po kar smo v bistvu šli, da ne bom samo šimfala. Škornje smo dobili, evo da vam pokažem današnji šuh izplen. Tamala je navdušena in govori ševli, ševli. No, v živo, izgledajo bistveno bolje. Zdaj ji grem pa lase sušit, moj šiba nazaj v službo. Magi*, kje sva jih midve našli?