ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica Tudi meni gre ful na živce, ko me vprašajo, kdaj bom šla rodit! Ker pa vejo,da sta 2, mi vsi itak napovedujejo, da mesec dni prej (največja fora pa je v tem,da noben od njih nima dvojčkov) , pa jim lepo povem,da če je vse v redu, da nekje od 36-38 tedna greš lahko rodit! Reagiram kot Raho, ki se meni z Carino! Ta, je dobra sem se full nasmejala. Biti jezen = Raho se meni s carino Aja, dobro jutro. Za mano kar ena ok noč, čeprav sem šla žnj x na wc, mi je včerej G rekla, da se naj izogibam polnega mehurja, da ne bi mala spet imela kakšne gimnastične vaje, pa hodim zdaj na wc še takrat, ko me ne tišči. Jao, moja logika. Potem danes nisem takoj našla utripa, tam kjer naj bi bil in sem spet zapaničarila. No, kriv je bil AS, ki je v zadnjih izdihljajih. Skaana, vse tanartabulš tvojemu atiju. Jaz sem tudi razumela, da se ti danes postaraš. Kje ste pa danes vse? Punce, ni še december. Čeprav nas na čveku že priganjajo rodit. Mene danes moj pelje v šoping, čeprav je danes bojkot nakupovanja. Ampak je ga, če ima danes čas. Morava kupit škornje za malo. Upam, da bodo drugi upoštevali bojkot in bodo trgovine bolj prazne. Grem še malo pospravljat, lepo bodite.