Anonimen -> Samo en medklic... (25.12.2004 19:06:27)
|
Ravnokar sem (spet) brala na RR članke o novorojenčku prijaznih porodnišnicah po Sloveniji. Namreč kakšna stroga pravila imajo (nič dud, nič flašk, nič reklam za umetno mleko, dojenčki 24 ur na dan pri mamicah, stalno dojenje). IN BI NAJRAJŠ KOGA ZADAVLA!!! Ko sem bila jaz v taki porodnišnici, ne samo da se tega v praksi niti najmanj ni izvajalo (kar sem vzela za plus!), ampak so se šli z nami celo neke bolne igrice, rekoč: Danes je tu inšpekcija od Unicefa. Prosimo vas, da ne govorite, da dajemo vašemu dojenčku dudo, pospravite darilne (!) pakete, v katerih so reklame za umetno mleko, da ne poveste, da vam otročke po vaši želji čez noč odpeljemo... - meni so to vse čisto razumljive in logične stvari. Mislim HALO, se spomnim ko sem pred porodom brala ta pravila, da me je bilo naravnost STRAH, kaj bo, če z Ano ne bova vsega znali čist po knjigi. A so potem dosegli svoj namen? Da se mame bojijo dnevov v porodnišnici, nazadnje pa tega itak nihče ne izvaja...? :ups: mal sem se razpištolila pa bolj ko berem, bolj se mi zdi da sploh ne bo noben normalen človk zastopu kaj sem sploh hotela povedat... 8)
|
|
|
|