Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 21:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ja pol pa še boljš. Kolkr bo bo kul. Bo dobitna kombinacija, operacija, kemija....pa še moja glava spucana . Spucat bi jo bilo dobro. Resno mislim. Boš odpustila fantu?
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 21:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Sam veš....te mam na sumu da si zapela uč na mojga....k me hočeš na vsak način prepričat da on ni zame ....smola veš, k ga ne dam Kje te hočem prepričat . Ne razumem.....
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 21:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Boš odpustila fantu? Ojoj... Nimam mu kaj. Res ne. K je srce. Takrat mi nihče ni prišel blizu, ne on, ne mami, ne sestra in bratje, ne najboljš prijateljica....a naj pol vsem odpustim? Sm jst naredila zid, on ga pa ni mogu porušit. Zdej pa vem da mi ni treba zida pred njim delat... Je blo pa to 2 leti nazaj. Nama je pavza dobro dela....obema. Nikoli nebi načrtovala družine s človekom k mu ne zaupam veš. Tolk mi pa še ni pamet odpovedala.
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 21:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Boš odpustila fantu? Ojoj... Ti bom rekla še enkrat. V tistem, česar se najbolj branimo, je največ resnice .
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 21:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Boš odpustila fantu? Ojoj... Ti bom rekla še enkrat. V tistem, česar se najbolj branimo, je največ resnice . Oh....sej bi premislna o tem, sam se kar smejem trenutno. K sva res že vse razčistla. Jaz pač mislim da mu nimam kej oprostit.
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Oh....sej bi premislna o tem, sam se kar smejem trenutno. Bi premislila. Pa boš? Trenutno se smješe, fajn :). Kaj pa takrat, ko se ne boš?
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Oh....sej bi premislna o tem, sam se kar smejem trenutno. Bi premislila. Pa boš? Trenutno se smješe, fajn :). Kaj pa takrat, ko se ne boš? joj...bom premislna obljubim. Zakaj se pa nebi smejala? Res mi je smešno. K res mu nimam kej odpuščat. Dopuščam pa možnost da gre še kdaj kej narobe...to pa itak. Sam zdej mi že dve leti ob strani stoji. Ob vseh treh splavih je bil z mano, na preglede hodi z mano če ga prosim....je fejst poba veš .
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Sam zdej mi že dve leti ob strani stoji. Ob vseh treh splavih je bil z mano, na preglede hodi z mano če ga prosim....je fejst poba veš . Verjamem . Ampak.......
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Sam zdej mi že dve leti ob strani stoji. Ob vseh treh splavih je bil z mano, na preglede hodi z mano če ga prosim....je fejst poba veš . Verjamem . Ampak....... vztrajna pa si, to ti je pa treba priznat
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 vztrajna pa si, to ti je pa treba priznat Še začela nisem dobro :).
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ajej
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 ajej Za vsakim smehom pride jok.....
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 ajej Za vsakim smehom pride jok..... Ma ne morš me dns....k me že prav čelust boli k se že cel dan smejem
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 27.11.2007 22:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma ne morš me dns....k me že prav čelust boli k se že cel dan smejem Saj te ne mislim, ne danes, ne nikoli.....
|
|
|
|
RE: Odstranitev ščitnice - kajenje 29.11.2007 18:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Boš odpustila fantu? Ojoj... Ti bom rekla še enkrat. V tistem, česar se najbolj branimo, je največ resnice . Oh....sej bi premislna o tem Si že kaj premislila?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?