Anonimen -> RE: Odstranitev ščitnice - kajenje (26.11.2007 20:38:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Pač ko rataš iz ene suhice, polne energije, polne življenja, z izvrstnim spominom, ki jo zanima vse možno in bi vse rada videla in probala.... Še vedno si ista punca kot si bila . Zaradi teh kompleksov si že sama spoznala kateri je pravi prijatelj. Kar sem ti že sama povedala. Že dolgo nazaj. rataš bitje k se včasih ne more spomnt svojga naslova, ki en teden živi od jabolk in zeljne juhe pa se še zmeri redi ker ima pač napačna zdravila, ki komaj prisopiha do svojga stanovanja, ki se ji včasih niti na kofe ne da kaj šele v službo, ki ne more niti smučat več niti nič ker jo kolena sfrkajo, ki tud če kaj bere ni isto kot prej, ker se ni zmožna skoncentrirat...vse zarad ene blesave žleze.... Lepo da se zavedaš svoje bolezni. Marsikakšen bi že obupal. Ti nisi. Kaj te žene naprej? Življenje, normalno. Vedno imaš upanje na boljši jutri, to SAMA VEŠ. no jst se s tem ne mislim sprijaznit. In bom nardila pač vse da se mi ne bo treba. Ker pri 26ih pa ne mislim vegetirat. Saj mogoče se enim zdi tako življenje normalno, meni pač ne. No, tukaj te pa še jaz ne poznam več. Kot da bi poslušala drugo osebo. Zakaj sama sebi v isti sapi nasprotuješ? In na operacijo nisem niti pomislila preden ni res ratalo nevzdržno. Ker živciram že sama sebe. In sam še slabš bo. Lepo, da si priznaš. Ljudje, ki so s tabo, tega ne opazijo. Ker tiščiš sama v sebi. Odpri se. Ni vedno isto, imam dobra obdobja in slaba obdobja. In v dobrem obdobju probam nadoknadit vse tisto kar mi ni ratalo v času ko mi energija pade. Zakaj imam občutek, da se preveč sekiraš zaradi malenkosti? Začni reševat težave počasi, postopoma. Kljub hitrim izpadom tvoje dobre ali slabe volje. Ne. da bi bila pametna, samo moje mnenje je, da rabiš pomoč. Nekoga, ki mu boš govorila o svojih težavah.Ne mislim psihologa, psihiatra...čeprav mogoče tudi to ni slaba ideja. Zapomni si nekaj: tvoja notranjost bo ista, če boš suhica kot včasih ali zdaj, ko imaš preveč kil. In to se zavedaj.
|
|
|
|