Anonimen -> RE: vloga za razvezo (23.11.2007 22:59:46)
|
Prepletena situacija, ki je pripeljala do tega, da se je nujno potrebno ločiti. Sploh če od moža bivša žena (uradno poročena) naštepa še enega mulca po domače povedano, ker ga bo moral preživljat on. Od Nea_teja partner. Ker zakonsko pripada njemu, čeprav mu ne bo biološki oče. Stvar je še toliko bolj zapletena, ker je tale moja kolegica pri svojih letih sprejela pod svojo streho otroka skoraj polnoletna, čeprav ji tega nebi bilo treba. Ker pa se zadeve vsakič bolj zapletajo, tale moja kolegica razmišlja o čimprejšnji ločitvi, kar bi moralo biti že 5 let nazaj. In je čisti primer, ko država po eni strani prizna njej 5 otrok, po drugi ji pa ne priznava. Čeprav mora pisat vse, ki živijo skupaj v gospodinjstvu. Skrbi za sinovi šoli, pranje, kuhanje, likanje, finančni zalogaj...skratka vse, kot bi bila biološka mati. Skrbi za njiju še toliko bolj, ker njuna mati jih niti povohala ni od majhnega. Skozi je špilala gospo, tud riti ni dvignila, kaj šele da bi skrbela za lastna otroka. Tako na kratko, neboleče tudi za tole mojo kolegico, saj si zasluži mama z veliko začetnico. Kapnilo jim je glede ločitve ravno zaradi tega, ker je zakonsko "bivša" sposobna drek mešat pri dediščini in vseh ostalih piz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image].
|
|
|
|