Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 11:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako. Zakaj kakšnega ne naredim? Ker me je stah spet samo ene črtice. mi zamuja res že dosti časa. Naj povem samo to, da je prvi dan zanje M bil 09.10.2007, Zdaj pa se bližamo zdanjim dnem novembra. Znaki ??? Hmm, cel čas me boli spodnji del trebuha in vedno, ko grem na WC, čakam, da se bo ulila, o njej pa ne duha ne sluha. Vedno ko se obrišem pogledam WC papir, če je že kakšen roza znak, za začetek tečke, ampak ne, papir je vedno čist. Prsa so se mi sigurno povečala, ker enega modrčka sploh ne morem nosit, ker me stiska. Še vedno se sprašujete zakaj torej ne naredim testa? Zato, ker sem ta mesec naredila že dva. Enega 10.11. in enega 13.11., torej mislim, da testa nista bila narejena prehitro in da ne lažeta. Zato mi je po eni strani škoda uničiti še en testek, ker vem kaj bo pokazal. Ampak zakaj JE NI? Kaj naj? Naj naredim danes popoldne testek, ali naj počakam še kakšen dan?
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:01:20
|
|
|
|
spelka12
|
No dej no nehaj spraševat pa hito lulat po palčki. Tkole ne boš nikamor prišla. Če še zdaj ne bo nič, se spomni na nekatere, ki jim testi skoraj 2 meseca niso kazali +, pa so bile vseeno . Če bo - pojdi še na krvni test. Pa veliko sreče pri lulanju
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:04:54
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi pet testov ti ne bo pripomoglo k nosečnosti. Torej vzami še enega, ga naredi. Glede na rezultat, imaš dve možnosti. Če je negativen, pospravi ostale 4 in pojdi v "nove boje", še prej pa pojdi h ginekologu. Možno je, da imaš kakšne hormonske motnje. Le-te se zdravijo s tabletami. Če pa je pozitiven, pa tako ali tako ne rabim dalje pisati....
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
he he Vem vem, da ne pomaga teste imet v boršeti, ampak............ No, zdaj sem v službi pa nimam nobenega lončka, tam pa piše, da morem palčko namočit v urin,...... Tako, bom s testom počakala do doma in ga naredila doma. Upam na +, čeprav vem, da bo -. Sej moje , so zmeraj neredne in vse, ampak to je že prešlo vse meje. Moti me to, da me boli spodnji del trebuha, kot takrat, ko prihaja M.
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:29:16
|
|
|
|
srki
|
Ne bodi tako pesimistična. Naredi test, če je negativen, ostale lepo pospravi, pa je. Še rajši pa bi šla na test krvi ali urina k zdravniku, pa bi bila še najbolj ziher. Drugače pa, tudi nekaterim testi pokažejo -, pa so srečke nosečke. Drugače pa, tudi jaz septembra nisem imela M, naslednjo pa normalno. Očitno hormoni nahajajo, mgooče tudi tebi.
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:30:18
|
|
|
|
spelka12
|
Nikamor ni treba nič pomakat če nočeš. Ti samo nacilaš palčko na curek in približno 5 sekund lulaš. Evo, zdaj pa nimaš več izgovora, hitro na wc. Če bo + boš pa itak skoraj skup padla od šoka in greš lahko za 3 dni v bolniško, da se spraviš k sebi. No, čakam.
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:44:33
|
|
|
|
Še ena T
|
Res je šla na wc .... Držimo pesti!!
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:55:54
|
|
|
|
mala zirafa
|
No je že kak rezultat?Držimo pesti!
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 12:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi še ne lula. Ko se mi bo bom pa provala sciljat palčko Torej čez kakšno urco bo rezultat znan. Zbiram stave Hehe, EEEE, da bi to pomagalo, +
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:04:27
|
|
|
|
T1979
|
Navijam za +++++++++++. Lp
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:09:55
|
|
|
|
spelka12
|
Stavim en selotejp, da bo +.
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:23:51
|
|
|
|
nicnic
|
Joj, anonimna čimprej naj te prime lulat in pociljaj palčko, pa javi da si nosečka!
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:27:24
|
|
|
|
tassi1
|
stavim en kos da bo +++++++++++++ javi takoj!
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:40:53
|
|
|
|
murkica
|
Jst tut stavm na +. No si naredila test? Jaz mislim, da je in je samo tako vesela, ker je zagledala +, da zdej skače gor pa dol po pisarni in kliče vse ki jih pozna, da nima časa odpisat.
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:43:09
|
|
|
|
Lorencia
|
ena ura se bliža k koncu..samo ne rečt, da te ne lulat :) ali pa da ni nobenega lončka v službi...nič kar bi lahko uporabila za test c c c Mene bi razneslo da vidim kaj ježžžkaj šele , da bi imela debate ali ga naredi ali ne... Če je minus...je pač minus, nič novega Če pa je plus, pa le toliko boljše... Tudi če zagledaš minus, ne pomeni da moreš biti zdaj ful razočarana.
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:45:48
|
|
|
|
fragola
|
anonimna kje si? Upam da je +!!!
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:47:46
|
|
|
|
N _ B
|
Pomoje je zagledala + in še ni prišla k sebi.
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 13:47:49
|
|
|
|
Una
|
No, zdj pa že mene firbca. Stavim na +
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 14:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste prav simpatično smešne Se mi še zmeraj ne lula, verjetno zaradi straha. Zdaj grem še v trgovino in domov, v tem času me bo sigurno prijelo Sem vidla, da vse upate z mano na Kaj bi dala. Še malo pa javim.
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 14:32:43
|
|
|
|
Marogica
|
Anonimna, kaj nisi nič žejna? PIJ, PIJ, da te bo pritisnilo.... saj vidiš, da smo radovedne...
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 14:35:31
|
|
|
|
jazzz27
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja tako napeto berem, pol pa reče, da gre še v trgovino, pa domov,pa....DDDD!!!! Čim prej poročaj
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 14:38:33
|
|
|
|
nicnic
|
Upam, da je trgovina blizu službi in dom blizu trgovine... Pa ne pusti nas tolk čakati, no!
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 14:44:04
|
|
|
|
jabi babi
|
a bo kmal anonimen,saj vidiš kako smo nestrpne ,držim pesti za
|
|
|
|
RE: v torbici imam 5 nosečniških testov 23.11.2007 14:45:18
|
|
|
|
Lu33
|
????????????????????????????????????????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?