Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 10:16:24
|
|
|
|
muki1
|
Ja, šment no....spet sem po lanski modi . Je pa res, da je že kar narastka in kliče po barvanju....
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 10:17:48
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz nisem za neke nore spremembe in bom še naprej blond. Ko si enkrat lase na rdeče pobarvaš, je potem kar težko priti nazaj na svetle lase.
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 10:20:30
|
|
|
|
Naja30
|
No evo, sem ravno razmišljala, ali naj si dam blont ali rdeče pramene. In odgovor je na dlani - rdeče
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 10:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Jaz nisem za neke nore spremembe in bom še naprej blond. Ko si enkrat lase na rdeče pobarvaš, je potem kar težko priti nazaj na svetle lase. Meni je to že dvakrat uspelo Sem večraj gledala posnetek iz Bolonje,kjer se odvija tridnevni sejem frizeraja. res je moderno,žive brave,pa ne po celi glavi,prameni.napimer na temne lase,vijola ali roza prameni,pa spet ne po celem,le sem in tja,naprimer na frufruju.
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 10:29:15
|
|
|
|
Magi*
|
sem se glih včeraj pobarvala v lepo čokoladno rjavo, z nianso rdeče. zadnje čase mi je naravno bolj všeč, ne glede na Londonske in Milanske trende :)
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 10:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* sem se glih včeraj pobarvala v lepo čokoladno rjavo, z nianso rdeče. zadnje čase mi je naravno bolj všeč, ne glede na Londonske in Milanske trende :) jaz pa v mahagonij,na blond in se je krasna barva prijela.
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 10:39:10
|
|
|
|
Magi*
|
ja, če imaš svetle lase, se lahko pobarvaš na svašta. jaz sem si vedno želela rdeče, mi tudi paše...ampak, na moje temne, bi morala najprej blanšat, potem imam pa sam še slamo na glavi. no ja, bolje kot v glavi mahagonij je kul barva, ja :)
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 11:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nobena moda meni ne bo narekovala kakšno barvo las naj imam
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 12:03:48
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Nobena moda meni ne bo narekovala kakšno barvo las naj imam Evo, sva že dve. Meni gre tako na živce, ko pridem k frizerju, pa mi reče to pa to je moderno . Ali ko vprašam v trgovini, če imajo zimsko žametno jakno, pa mi prodajalka reče, da to letošnjo zimo sploh ni moderno in da oni tega ne bodo prodajali. Sori, ker smetim temo, ampak sem tako jezna včasih ...
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 12:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Nobena moda meni ne bo narekovala kakšno barvo las naj imam jaz pa imam rada spremembe in tudi mode se rada držim,ne strogo in pretirano,amapak taliko,da sem sama s seboj zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 12:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa imam rada spremembe Verjemi, če se kdo spreminja, sem to jaz. Samo ne zaradi mode, ampak takrat ko jaz hočem in kak hočem. Se spomnim, da sem si dala prvič ene hlače v škornje pred kakimi 5 leti, ko sma šla s starim v diskača, pa me je zezal, da sem dobra, ampak da bojo mislila, da grem jahat konja. Zdaj pa ima to vsaka druga...
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 12:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapiram.Saj niti jaz ne takrat ko to moda zapove,jaz kadar meni paše,pa me baš briga,kaj si drugi mislijo.
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 13:36:49
|
|
|
|
kofetek2010
|
eeeehhhhhhh, jaz sem pred modo Rdečelaska sem bila že leta 1991. In 2002 sem jih imela dovolj, tako, da sem bila eno leto rjavolaska in od takrat sem blond. I'm blond, zlo blond. In boste vidle, drugo leto bodo rekli, da je moderna blond.
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 13:39:03
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess da sem si dala prvič ene hlače v škornje pred kakimi 5 leti, ko sma šla s starim v diskača, pa me je zezal, da sem dobra, ampak da bojo mislila, da grem jahat konja. Zdaj pa ima to vsaka druga... To smo me, ki smo že bolj stare, nosile konc osnovne šole in v srednji šoli (tam nekje med 1987 in 1992).
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 14:03:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 eeeehhhhhhh, jaz sem pred modo Rdečelaska sem bila že leta 1991. In 2002 sem jih imela dovolj, tako, da sem bila eno leto rjavolaska in od takrat sem blond. I'm blond, zlo blond. In boste vidle, drugo leto bodo rekli, da je moderna blond. nema problema Jana Barvo menjam po trenutnem počutju.Ko se sama sebe naveličam,jo menjam.Bila sem črna,pa lisičje rdeča,pa blond(do včeraj)živo rdeča,pa melancana,celo plave pramene sem enkrat sprobala. P kratke pa dolge lase,pa sredna dolžina,pa paževska frizura,pa nakodrane,kar se mi je trenutno zahotelo.
|
|
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 20:02:20
|
|
|
|
Moyca_
|
sledim modi če mi je všeč, če ne pa niti slučajno
|
|
RE: Letošnja modna zapoved pri barvi las 23.11.2007 20:29:02
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 eeeehhhhhhh, jaz sem pred modo Rdečelaska sem bila že leta 1991. In 2002 sem jih imela dovolj, tako, da sem bila eno leto rjavolaska in od takrat sem blond. I'm blond, zlo blond. In boste vidle, drugo leto bodo rekli, da je moderna blond. blond je vedno v modi, pa naj rečejo karkoli. men prefer blonds. pa, diamonds are the girls best friends. jaz sem pa tok temna, da ne morem nikdar bit blond. sem bla ene pol ure, ko so me razblanšal, da so me na ognjeno rdečo pobarval
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?