Lahko noč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Lahko noč (25.12.2004 0:09:07)

No, pa še ena čvek tema:ups:

Nočko vsem...jaz počasi zaključujem moje uradovanje...:) Še mojo stran preuredim do konca pol pa pančkat...aja, še :darilo: moram nastavt. Ajej:zmeden:

Upam, da Pinja že crklja svojega :duda:!

lp,:fis:

mirka -> Lahko noč (25.12.2004 0:16:04)

Tudi jaz držim pesti da Pinja že veselo (čeprav te oblijejo solze) pestva svojega:duda:.

Enako- mirno nočko tudi tebi ribica.
Samo tolk da ti povem da mi je marmelada uspela. Ob priliki bom slikala in dala slikce kozarcev z marmelado gor.

Pomoje bojo ženske zelo vesela tega darila. Hvala za recept in idejo!:bravo:

Noč!:angel:

Pikabu -> Lahko noč (25.12.2004 0:22:37)

Evo, jaz tudi odhajam. Na pol poslušam polnočnico, možek je priden, na pol pa že spim. Najbolje, da grem čisto zares spat.

Nočko. :angel::angel::angel:

india -> Lahko noč (25.12.2004 1:25:09)

Mi smo vsi premraženi prišli od polnočnice iz Stolnice, ufffffff je bila dolga.

Sedaj pa nam ni za spat, ne vem,kaj bom delala, če boste vse šle spat pred menoj.

No,pa lahko noč, morda še kje koga najdem...
:rozica::zaspan:

Anonimen -> Lahko noč (25.12.2004 11:16:09)

Mirka, nam je tudi uspela. Baje mora bit grenka mal. (jaz je tko al tko ne jem). Si me spomnila, d amoram še nalepke sprintat:)

mirka -> Lahko noč (25.12.2004 19:13:02)

Pokrove sem zavila v krep papir in zavila okoli s lamnatimi trakovi. Na kozarce pa nalepila s servietno tehniko pomaranče.( serviete sem po 198.-sit dobila v Sparu).

Meni so zelo všeč. Je pa res da je tudi malo granka. Upam da bo mojim obdarovancem všeč. En kozarec sem prišparala zase.:darilo:

Adijo!:rozica:

:sloncek:

Anonimen -> Lahko noč (25.12.2004 21:44:05)

Jaz pa še moram gor nalepit nalepke...:) Pa mi je mami napačne prinesla za printat:( Tko da moram se še kej domislit:zmeden: Pokrovčke moram pa sam 3 al 4 zavit, ker ostali so itak s sadjem ali so pa frutki:)

mirka -> Lahko noč (25.12.2004 22:00:45)

Jaz sem pa kar v litrske kozarce dajala. Frutki se mi zdijo premajhni tistih srednjih pa nisem imela.

Bye bye!
:metulj:

Stran: [1]