Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 24.12.2004 23:10:00
|
|
|
|
frutka_
|
Včeraj popoldan sva imela posvetovalnico pa ja najina pediatrinja kukala dlesni ali se že vidi kakšen srček...pa nič!;):zmeden:;) Zdaj zvečer pa sva Filipa kopala in se Iztok začne dret in kopalnice naj hitro pridem in valda letim ko kura gledat kaj počneta, da se tako dereta......in pokažeta mi zobček....joj, moj Filip že ima mali, mali zobček... Ta Božič sva bila bolj uboga pri denarju, ker naju je selitev v novo, najino prvo stanovanje, čisto scuzala, pa sva Filipu kupila (samo) eno knjigico in potem je Filip poskrbel za presenečenje ...za zobček...pa saj to je popoln Božič! Dekleta super je tale Božič! Full sem vesela za vse lepe želje, ki ste jih napisale pa za naše male božičke in božičnice, ki že najbrž spijo...naj rastejo, se smejijo, uživajo, ....Vam mamicam pa želim veeeeelikoooo pozitivne enrgije, ki si jo pošiljamo tudi preko RR-ja! Lepo se imejte, kjerkoli ste!!!:rozica:
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 24.12.2004 23:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Filip!:bravo: Pa še enkrat čestitke za 6m!:) (vaju čaka debata nekje na 3. podstrani)
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 24.12.2004 23:14:53
|
|
|
|
Anaelisa
|
Čestitam za prvi zobek! :bravo: Zdaj bosta pa morala kupiti prvo zobno ščetko! Želim vam še naprej lepo praznovanje in čimveč takih prijetnih presenečenj! Pa seveda vse lepo v 2005!:rozica:
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 24.12.2004 23:19:11
|
|
|
|
lan
|
:bravo:Hura zobek!Zdaj pa pazita,da vaju ne bo preveč grizel:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2004 23:26:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 25.12.2004 0:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka, :bravo: ! Zato pa je bil Filip v sredo in četrtek tako slabe volje! Zobki so ga mučli!
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 25.12.2004 1:26:42
|
|
|
|
india
|
Bravo mali Frutek Filip! Ja,mami, zdaj pa kar pridno kukaj,kje bo še kakšen ven pokukal. Lepo Božičkovo darilce, ni kaj,...morda tudi Dedek Mraz kaj podobnega prinese. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 25.12.2004 9:43:55
|
|
|
|
mehurčica
|
Čestitke Filip!!!:bravo::sloncek::sloncek::sloncek::bravo:
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 25.12.2004 10:10:34
|
|
|
|
M&P
|
:bravo::bravo::bravo:Filip!!!! Mami zdaj pa pazi, da te ne pogrize!:)-:)-:)- lp, :rozica:
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 25.12.2004 12:13:23
|
|
|
|
Pupica
|
:bravo::bravo::bravo:za filipa in zobek:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za Božič smo dobili prvi zobček :-))) 25.12.2004 12:40:40
|
|
|
|
dory
|
:bravo: Filip :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?