ŠpelaP -> RE: Junijke 2007 (2.del) (24.11.2007 0:25:49)
|
Ojla! Sem že prej začela nekaj pisati, pa sem morala prekiniti zaradi "motečih" faktorjev. Sem vas pa zdaj tako dolgo brala, da ste že vse odšle dol. Tako, zdaj pa lepo po vrsti: Drnula in ostale - če morate imeti za lulanje za vaše pikice lonček, se da v lekarni kupiti sterilni lonček oz. ga lahko dobite tudi v laboratoriju. Drugače so pa najbolj fajn vrečke, ki se tudi dobijo v lekarni. pametni kuža - naša Sara ga dobi za božička. Tim pa dobi v ponedeljek za roj. dan tistega kužka, ki lula in laja... Bo vsaj našo živo psičko Žužopustil pri miru. Jo kar nekaj čoha in hrani in se mota okoli nje. Naša Sara je pa zdaj še fasala prehlad - nahod. Malo je imela tudi vročine (38 v ritki), samo ji na srečo že pada. Zdravljenje vnete ritke je pa itak postala prava umetnost. Bepanthen in canesten se nista najbolj obnesla, zato sem še enkrat poskusila z Elocomom in ZAČUDA ji pomaga. S tem, da sem danes dala vmes med pampersko in njeno ritko dva čisto navadna velika bombažna robčka. Pa se mi zdi, da ji je končno resnično začelo iti malo na bolje. Moja nečakinja je bila zdaj tri dni do danes v bolnici (uroinfekt). Danes pa smo izvedeli, da je pediatrični oddelek SG bolnice v karanteni - obisk dovoljen samo staršem, ker razsaja rota virus na oddelku med otroki in zdravniki. Zdaj me je pa strah še tega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Soba, v kateri je bila Tjaša, še sicer ni bila izolirana, samo nikoli se ne ve. Upam samo, da nas bo ta hudič obšel.
|
|
|
|