N _ B -> RE: Junijke 2007 (2.del) (27.3.2008 21:18:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 Kako uspavate vaše škrate????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A zaspijo sami???? Manca že od rojstva zvečer zaspi sama. Jaka je tudi kmalu po rojstvu začel tako, ampak zdaj mu nekaj mede. Zvečer ni problema. Opoldan pa imava ta teden borbe. Na vsak način bi se on nosil. Ga položim v posteljico, pobožam in je miren. Čim se obrnem je hop že na vseh štirih in vstane. Prime se za ograjo in ropota ter se dere. Ga malo pustim, grem nazaj in ga toliko dvignem, da ga pomirim. Če bi ga še pol minute držala, bi mi na rokah zaspal, ampak, ko ga odložim, spet jok. Takrat ga pobožam, mu zapojem pesmico toliko, da neha jokat in le sedim zraven. Me gleda in učke so skoz bolj drobne. Ko že vse kaže, da bo končno zaprl oči, naenkrat pogleda kot čuk, če sem še zraven. In potem znova počasno zapiranje učk, dokler ga ne zmanjka. Po cca dobre pol ure, se zbudi (zvečer ali pa popoldan), zacvili, toliko, da se mu grem pokazat in zaspi nazaj. Izgleda, da prihaja obdobje, ko potrebuje večji občutek varnosti. Se mi pa skoz bolj dozdeva, da Jaka čuti mojo "stisko", ko pomislim, da grem čez mesec in pol v službo.
|
|
|
|