Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:30:22
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Pozdravljene! Tudi od mene vsem vam en velik objemček za materinski dan!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:33:14
|
|
|
|
durosh
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B durosh: mi smo bili bolj zgodni. Od 9:00 do 13:00. Jaka je užival. Na začetku je Nika pa sploh. V slabih štirih urah je imela komaj čas pojest. Non stop je bila leteča: ta bazen, un bazen, tobogan, valovi,... sej sem kar vedla.atlantis se mi zdi super za nikino starost,ker je res ful stvari
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:34:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aha, potem ga bom mogla pač malo pustit jamrat... Upam da kmalu mine... Kati, sem šla mobi pogledat pa mi je šla baterija... Zdej priklopim... Jaka uporablja Active fit 4. So res zakon. Zdej imava pa drugače Active baby 4+. Te so mu 1x premočile (ponoči je spil 7dcl čaja ) Ko naju je poklical, je bil ko v bazenu revček mali. Čist moker... Dej mal povej N&B okrog tega sirupa, mene tudi zanima...
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:34:57
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 z javorjevim sirupom kako pa to naj bi delovalo? Super deluje in po teden dni dolgi kuri se odlično počutiš. Jaz se nisem popolnoma držala navodil kolikokrat na dan in kakšno količino ampak sem kadar me je zgrabla lakota popila ta sirup razredčen z vodo in limoninim sokom, al pa samo z vodo. Po parih dneh, ko sem si zaželela kakšnega konkretnega okusa sem dodala še ščepec paprike v prahu in je bilo prav dobro. Se pa že po parih dneh vidi kako se telo čisti, jezik postane popolnoma obložen z belo "prevleko" in ko tega ni več mirno lahko prekineš s kuro. Skratka priporočam!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:37:25
|
|
|
|
Drnula
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme A vam je 4 premočile ponoči? Ker ima vaš Jaka manj kg kot naš, pa se mi zdi da so mu OK Mogoče je bil 1x čez dan moker. Problem je, ker naš ni nič pri miru. Tud ponoč ne. Sej pri nas tudi ne ... tudi ponoči se ful premetava in ga moram vsaj enkra na noč premaknit bolj dolj, ker se prične butati z glavo v zgornjo planko postelje Točno identično - pa kako jim rata - včasih ima že kar glavo postrani, ampak ne pri zgorni planki je najbolj fino Zgleda da imajo vsi otroci radi zgorno planko, pri nas je tudi tako, ne vem zakaj jim je tam tako všeč. Pri nas je tudi zaljubljena vanjo, še malo pa jo bo odbila
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:43:25
|
|
|
|
N _ B
|
me je ven zabrisalo. Skratka, tako kot je KT napisala. Pripraviš si napitek iz tega sirupa, limoninega soka in vode. Jaz paprike nisem dajala. Napitek piješ 5x-6x dnevno po 1/2 litra. Poleg tega piješ nesladka metin ali šipkov čaj ter vodo. Druge hrane ne ješ. Prve dni priporočajo čaj za odvajanje, ker se prebava upočasni. Lakote ne občutiš in je res pomembno, da popiješ cca 3l tega napitka dnevno, da telo dobi potrebno snovi in ne dehidrira. Jaz sem kar zdržala. Najbolj važno je, da si zadaš cilj in pri sebi razčistiš, da je to to, kar si želiš. Treba je imet voljo. Spomnim, se, da je moja babi, takrat, ko sem prvič delala ta post kuhala le take stvari, ki jih imam najraje in sem se jim uprla. Krizo sem imela nekje 4. oz. 5. dan, ko sem se naveličala okusa. Takrat bi bila zadovolja že s polovičko jabolka ali koščka kruha. Potem šele vidiš, kako je lakota in požrešnost le v naših glavah. Jaz sem se po tej kuri vedno full dobro počutila in npr. po pol leta sploh nisem vedela, kaj je glavobol. Pred tem pa sem imela precej močne migrene.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:44:38
|
|
|
|
N _ B
|
Več: Naravni drevesni sirup MADAL BAL 0,5L Naravni drevesni sirup MADAL BAL je mešanica javorovega in palminega sirupa. Uporablja se kot naravno sladilo ter pripravo napitka v limonini dieti. Limonina dieta za čiščenje telesa (do 5 dni) in hujšanje (do 10 dni) po Stanley Borroughovu je popolni dietni post, pri katerem nadomestimo vse dnevne obroke hrane z napitkom. Dnevno moramo popiti najmanj 8 kozarcev tekočine - od tega vsaj 6 kozarcev napitka (približno 2 l). Vmes lahko pijemo metin ali šipkov čaj. Poskrbeti moramo za pravilno odvajanje in upoštevati druga navodila, ki veljajo za post. Limonina dieta ni primerna za otroke mlajše od 14 let, nosečnice in doječe matere. Priprava napitka V 3 dl vode vmešamo 2 žlici Naravnega drevesnega sirupa Madal Bal in dodamo sveže stisnjen sok polovice limone. Originalni recept (Stanley Borroughova limonina dieta) vsebuje tudi čili papriko, ki jo lahko izpustimo. Pekoča paprika pospešuje delovanje izločil in s tem pospeši čiščenje telesa v času postenja, vendar lahko povzroči pri nekaterih osebah drisko. Naenkrat lahko pripravimo 2 l napitka tako, da damo v večjo posodo 1 dl sirupa, sok treh sveže stisnjenih limon in noževo konico pekoče paprike (ali brez paprike) ter vse skupaj razredčimo z vodo ali čajem do 2 litrov. Če želimo shujšati brez posta, potem lahko izpustimo samo en dnevni obrok hrane in ga nadomestimo z dvema kozarcema dietnega napitka, tretji kozarec (3 dl) pa popijemo kot vmesni obrok. Izdelek lahko kupite v 500 ml ali 1000 ml pločevinki. 500 ml sirup zadošča za pripravo napitka za 5 dnevni post, 1000 ml embalaža pa 10 dnevnega posta. Odprto pločevniko hranimo v hladilniku.
< Sporočilo je popravil N & B -- 25.3.2008 9:45:05 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 9:48:40
|
|
|
|
N _ B
|
Poznam eno gospo, ki ta post dela že kakih 10 let. In sicer ona se spomladi poti 5-7 dni in pa vsak ponedeljek. 1x tedensko ima postni dan s tem sirupom.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 10:08:26
|
|
|
|
N _ B
|
Punce, bližamo se 200. strani. Končnoooo. V primerjavi z drugimi (julijke - 5. del, avgustovke-7. del) smo kar slabe čveke. A bi nam ratal dons prit do 200-tke? Sem optimistka, a ne? No midva greva ven, predno se ulije. Sonček se nama je že skril. Problem imam, ker naš frajer še vedno spi. Namesto, da bi ponoči, on zdaj. Grrrrrrr....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 10:22:41
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Punce, bližamo se 200. strani. Končnoooo. V primerjavi z drugimi (julijke - 5. del, avgustovke-7. del) smo kar slabe čveke. A bi nam ratal dons prit do 200-tke? Sem optimistka, a ne? Bom morala v kratkem odpreti "junijke 2007 - 3. del" glede na to kako smo danes štartale Dejmo punce, dejmo še mal!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 10:27:04
|
|
|
|
nky 23
|
punce mi pa nimamo sreče!!! Kevin je dobil izpuščaje na hrbtu,ker ni jedel nič novega predvidevam da je to od hiconcila, tako da sem klicala P in je rekla da naj ga ne dajem več in da se naj pridema jutri pokazat Glede tega sirupa, kje se ga kupi in koliko dni naj bi to pili in kakšen je rezultat v kg?
< Sporočilo je popravil nky 23 -- 25.3.2008 10:28:21 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 11:00:16
|
|
|
|
nky 23
|
no pa še drisko sva kasirala saj to ni res!!!!!!!!!!!!! ta prosneti hiconcil
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 11:03:29
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Oj! Se še jaz enkrat javim. Sem že prej začela pisati, pa sem morala odpekatati, ker me je iz dnevne sobe klicala Sara. Sem želela še napisati nekaj besed v zvezi z materinskim dnevom. Zame je materinski dan zadnjih pet let prav poseben dan. Vsako leto se z nostalgijo spomnim tistega dne izpred petih let (bil je tudi torek), ko sem ravno na meterinski dan izvedela, da bom tudi jaz mama - dočakala sem + za mojega prvega sončka. Zdaj je pa lump Tim že pravi veliki fant. Še ni dolgo, ko je poleg mene nerodno racal, zdaj mi pa že veselo pravi, kako se je zaljubil v sošolko Tajo ; me sprašuje, če ima že kaj kocin pod pazduho (nato strokovno ugotovi, da bo te imel, ko bo velik); gre sam kakat nas stranišče in pri tem porabi pol rolice papirja... Po drugi strani je pa še vedno moj mali pikec - še vedno se rad crklja v mojem naročju, še vedno mu moram čez dan dati 1001 poljubček, še vedno pride trenutek, ko mi zaspi v naročju... Pet let pozneje pa sva z dragim včeraj iz kuhinje v dnevno sobo opazovala že dva pikeca - Tima in Saro, kako se skupaj igrata. Tim je Sari kazal knjigico in jo pri tem skoz ljubeče božal po glavi. V takih trenutkih me prevzame neizmerna radost in ljubezen. Vem, da nisem popolna mama (ne vem, ali take sploh obstajajo), se pa trudim biti mama, vredna te besede - MAMA.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 11:04:52
|
|
|
|
ŠpelaP
|
- za Kevina, da preženete izpuščaje in bolezen čimdlje stran!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 11:10:44
|
|
|
|
Anya22
|
Pozdravljene. Najprej naj čestitamo za materinski dan vsem mamicam junijkam. [url=http://www.Slikomat.com/slika/2485326.htm][img]http:// V glavnem, prehlad od Žana je izvenel. Hvala bogu. Sedaj odpira in zapira omare in predale kakor velik, se ne ustavi niti 5 min, da ne rečem od vstajanja na noge, samo gor in gor, sploh nima riti več.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 11:12:07
|
|
|
|
Anya22
|
Popravljam čestitko!
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 11:16:30
|
|
|
|
Anya22
|
Mi pa uporabljamo za ponoči Active Fit 4+, podnevi pa od Sparkya ali pa Baby Dry 4+. Do sedaj niso ne ene ne druge premočile skozi, tako, da morm vse 3 pohvalit.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 11:36:10
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Včeraj sem v knjižici "Draguljčki za mamo" iskala lepe misli za mojo mamo in mojo babico, pa mi je bilo nekaj misli prav všeč. Naj bodo namenjene nam vsem mamam tega sveta: Mame pohvalijo prav vse, kar je vredno pohvale. Če si otrok sam zapne gumb. Če se nauči novo besedo. Če naredi kozolec. In otrok se zasmeje - in zraste za ped. (Pam Brown) Vse mame so bogate, če imajo rade otroke. Nobena ni ne revna, ne grda, ne stara. Ljubezen je njihova največja radost. (M.Maetrelinck) Mame imajo dober namen, da te spustijo iz rok, da greš živet na svoje, da se ne vtikajo vate. Pa potem ne zdržijo, da ti ne telefonirajo, če imaš dovolj nogavic. Če vsak dan ješ. (Pam Brown) Še zmeraj... slišim, kaj mi je rekla mama: "Zmeraj bom ob tebi." Pa karkoli bo, zmeraj, za vedno, za vse večne čase. (Rebecca Walker) ... Kadar otrok potrebuje mamo, je ne more nadomestiti nihče drug. (Erica Jong) Najtoplejša postelja je mamina. (židovski pregovor) Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. (A. H. Allen) Kadar si bolan, kdo je ob tebi, te nežno boža po laseh? Kdo te zmeraj čaka, da prideš domov? Kdo te stisne v objem? Kdo te nikoli ne pusti na cedilu? Kdo te zmeraj zbudi z nasmeškom na ustnicah? Kdo ti zmeraj priskoči na pomoč? (Vivienne Gilbert) Držala si me za roke, dokler nisem sama shodila. Učila si me svobode - in ko je prišel čas, si me spustila iz rok. (Pam Brown) Hočeš nočeš, bo mama s tabo. Za vedno. (Helen Exley) Mama... Če se je splačalo kaj videti ali slišati ali poduhati ali se dotakniti in potipati - si me peljala tja, tudi če so padale ošpičene prekle, tudi če nisi imela niti ficka. Hvala za spomine, kako si me peljala skozi življenje. (Pam Brown)
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 25.3.2008 11:39:41 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 12:41:30
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Takšne voščilnice (Timova in Sarina dlan ter moje konice prstov ) pa smo včeraj izdelali Tim, Sara in jaz - za mojo mami, mojo babico in moževo mamo za materinski dan:
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 25.3.2008 12:43:53 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 12:45:27
|
|
|
|
*ANA*
|
NKY naš Svit je tudi alergičen na Hiconcil- kot opisuješ ti- driska+ izpuščaji, pa hitro ukint in se it pokazat- mi smo po tem dobili Macropen in je blo dobro- sem pa jaz štor zadnjič ga imela v dežurni in nama je predpisal Hiconcil in jaz potem doma razmišljam komu je naredil pikice in drisko- Pii ali Svitu in se sploh nisem mogla zbrihtat potem pa je moj reku da je Svitu da je 100 procenten in potem mu ga nisem dala, in smo dobili Macropen . Upam da boste kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 12:48:05
|
|
|
|
Drnula
|
Kaj me nekaj ven meče Ste pa pridne čveke danes No, jaz sem se .... no, se bom zajle spravla pakirat. Sem šla iskat škatle po trgovinah in sem uspela dobit celi dve škatlici , pravijo, da vse sproti uničijo Tako, da sem jih naročila in baje jih bo do popoldne že kaj za pobrati, ker so bili prazniki in so police prazne Saj ne vem kje bi začela ... najraje bi si eno pivo najprej privoščila SpelaP,kakšne lepe misli, me je kar omehčalo ... pa voščilnice tudi
< Sporočilo je popravil Drnula -- 25.3.2008 12:49:41 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 13:14:11
|
|
|
|
nky 23
|
danes pa res ni moj dan , sem mu hotla samo plenico zamenjat pa je trajalo več kot pol ure saj je bil cel podriskan, ne pusti in ne pusti, pa sploh noče ležat se zvije tako da mene zraven boli, jokal pa je tako da se je že dušit začel , le kaj mu je? jaz si bom tudi eno pivo prvoščla, saj je Kevin ravnokar zaspal po vsem tem, saj sem mu na koncu plenico tako dala gor da je stal, morem it one kupit easy up . ANA ja sem klicala P in je rekla da naj ne dajem več hiconcila in naj se pridema jutri pokazat, meni pa se zdi da je že manj izpuščajčkov, no bolje je biti previden a ne
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 13:16:44
|
|
|
|
*ANA*
|
Ja saj izpuščajčki grejo kar hitro mimo- ko se Hiconcil izloči iz telesa bojo tudi izpuščajčki šli , če ga pa močno driska bojo pa še prej zginli
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 13:22:15
|
|
|
|
nky 23
|
pri nas spet sneži
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.3.2008 13:24:19
|
|
|
|
*ANA*
|
Pri nas pa sonček sije in veter malo piha ,ko vstane greva veeeeeenn
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?