Drnula -> RE: Junijke 2007 (2.del) (19.3.2008 2:07:07)
|
Kaja, kaj si ponosna na kahlici [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] Ve o kofetu sanjatate, jaz pa o škatlah, toplotni črpalki, garažnih vratah, selitvi ... pa spet o odvetniku [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] tale falot od Kontia očitno ne misli zaključititi del po tej pogodbi. Rabim odvetnika. In tale odvetnica v Logatcu se mi zdi malo tko-tko, ne vem kerga naj najdem, ker ... saj veste... dober, takoj in poceni Nam se je zgodlo, da ne moremo zavleči najema niti za en dan, ker se novi že selijo not 1.4. pa še prebelt moramo preden gremo .... in me je danes kar panika zagrabla. Težka bo, to bo farsa naslednja dva tedna ... si ne predstavljam. Ne morem niti vrstnega reda zložiti kaj, kdaj, kdo, da bi pozaključli. Ko pomislim kakšno imamo zdajle tam [sm=smiley3.gif][sm=smiley29.gif] si težko predstavljam da bi čez dva tedna tam živel [sm=smiley36.gif]Očitno bomo kak teden še čist po taborniško. Saj tega mi ni panike, sam da imamo toploto in vodo. Ma tale tip iz Kontia je kreten ... kreten je pravzaprav kompliment zanj [sm=grrr.gif] Pa Neco skoz v varstvu [sm=smiley19.gif] to mi je pa res težko, bi tolk raje bila z njo ... ampak ko enkrat pridem k hiši in je akcija čas hitro mineva in gre lažje. Samo da je njej v vastvu ok, da ni žalostna ... potem sem tudi jaz ok Sem zvečer zaspala z Neco, sem bila čist hin in sem se žele zdajle slekla in šla umit. Pa pošto prečekirat ... KT ... tokrat mi je Epravnik sporočil naj si najdem odvetnika [sm=zmeden.gif] - očitno imamo res težavo Lepo spite [sm=muca.gif]
|
|
|
|