Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.3.2008 19:57:04
|
|
|
|
n€na
|
jaz bom vseeno probala en teden je en teden, še posebno zato ker je takrat poletje in imamo v službi dsti dela z turisti, pa se mi ne da že prvi dan garat
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.3.2008 20:10:51
|
|
|
|
lenkav
|
mamice, mene pa zanima, kje imate otroške sedeže montirane. sem pred kratkim slišala, da je najbolje, da ga imaš za sabo (za voznikom); da sam vedno reagiraš tako, da sebe najboljš zaščitiš. mi ni čisto jasno, večina ljudi jih vozi desno zadaj, kjer se sedaj prevaža tudi Vid. enkrat sem pa nekje brala, da ja na sredi še najbolj varno. no, bom vesela vseh vaših komentarjev Mentos, to je pa res super; saj si zaslužita po vsem tem še ene take super počitnice daleč od zdravnikov!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.3.2008 20:17:59
|
|
|
|
Anya22
|
Lenkav, mi Žana ima na na sovoznikovi strani zadaj ker tako lepše pridem do njega , oz. ga lepše vidim.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.3.2008 20:38:47
|
|
|
|
n€na
|
tudi jaz imam Zalo za sovoznikom, jo lažje kontroliram med vožnjo če sva sami kje okoli.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.3.2008 21:06:23
|
|
|
|
n€na
|
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 5:54:31
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro je kuhana, tako da če katera želi jo lahko skupaj spijeva . No mi smo bili včeraj pri P ker je Svit full hropel in se je stanje iz ure v uro slabšalo ,tako da smo se šli pokazat in smo v DIHALNI STISKI -sicer je dobil včeraj inhalacije in medrol, ampak celo noč je samo stokal ob dihanju in jokal , tako da greva potem spet na inhalacije in poslušanje . Hvala vsem za čestitke . Zdaj je revček šele zaspal ,pa upam da bo vsaj urco potegnil da si malo spočije
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 6:01:22
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Pri nas je večer prinesel svoje in je imel Jaka ponovno 39,5 vročine. Shladila sem ga v vodi in dala Calpol in je šel spat. Zbudil se je točno ob 20.00 in potem ni hotel več zaspat. Vročina je padla in je bil ves naspidiran. Ne vem, kaj je bilo sinoči, tud Nika ni zaspala je kar skakala naokrog. Tako, da sem šla z obema otrokoma ob pol desetih v posteljo in smo skupaj zaspali. Jaka se je ob 01.30 zbudil z 39,3 vročine in lačen. Popil je 180 ml mleka in Calpol ter zaspal nazaj in še vedno spi. Drugače spi mirno. Sem in tja malo zastoka. Sedaj sem že v dvomih, da je to zobek. Bolj sumim na 6. bolezen. Danes je 4. dan in naj bi se pojavile pikice. Jaz grem sedajle k svojemu zdravniku in bom poklicala še p, kdaj se prideva lahko pokazat. ANA: bogi Svit. Upam, da bo kmalu ok.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 6:03:40
|
|
|
|
*ANA*
|
N&B upam da bo Jaka čimprej OK in da ne bo kaj hujšega ,zato pa mu pošiljamo kup
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 7:20:28
|
|
|
|
nky 23
|
jutro!!! najprej en kup za JAKA in SVITA, da se čimprej popzdravita...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 7:21:44
|
|
|
|
*ANA*
|
Ojla NKY kako kaj Kevin?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 7:28:47
|
|
|
|
nky 23
|
Kevin je zaenkrat vredi, že trkam na les, bodo pa po mojem kmalu novi zobki, saj je malo bolj jokav in je vse spet v ustih , pa seveda zahteva vsako sekundo mojega časa samo zase, če ne je pa jok in povsod ga je polno...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 7:30:45
|
|
|
|
nky 23
|
zdaj spet dela na tem da kasira kako novo buško
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 7:42:12
|
|
|
|
Drnula
|
Čez dva tedna grem pa delat, upam, tako da se zdaj za varstvo menim... že ?? mene pa prav nič ne vleče. Jaz sem kar malo utrujena od te gradnje in bi si želela malo porodniške, saj imam filing da je nisem imela skor nič. Ta mesec bo totalna akcija. Vse je tko-tko, pa gremo ne glede na vse konec meseca not. Tako, da z grozo odštevam dneve do konca porodniške. Ja, s tem, da si tega zase nisem predstavljala. Sem bila dokaj zagnana v službi, ji posvečala veliko časa in si nisem predstavljala eno leto biti tko doma. Sem mislila, da se mi zmeša, da bom komaj čakala iti nazaj ... ampak .... zarečeno in pečeno. IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Mislim, da bomo prvomajske praznike preživeli v novi hiški! No, končno še kera kaj o gradnji itd Uživaš v opremljanju? Midva sva zadnjič na netu geldala eno sedežno, ki nama je bila obema zelo všeč in je šel moj vprašat mal za cene - 7.000 eur Mava izbran okus. Bom probala še ugotovit koliko bi naju koštalo če bi naredili privat kaj podobnega. Baje se da vse živo in je poceni. Moja sestrica ima tudi kavč po svojih željah narejen. Bom videla. Mi bomo ob vselitvi imeli kopalnico, kuhinjo, spalnico z eno omaro ... in to je to. Ostalo bo moralo počakat. IZVIRNO SPOROČILO: N & B Zdaj moram pa Jaka nest v sobo, ker je čista koma. Ura pa še sedem zvečer ni - pri nas smo v polnem zagonu še ob 22. To imate res super. IZVIRNO SPOROČILO: N & B No, jaz sem pa danes izvedela, da sem dobila službo in sem zeloooo vesela za službo ! Kaj so pa v stari rekli ? Upam da Jaku ni kaj hudega in bo kamlu ok Mi smo se včeraj zvečer vrnili iz Austrije. Sem naredila celo en krog s tekaškimi. In Neca je tudi prvič tekla na smučkah ... jo je imel moj na hrbtu v ruzačku in sta šibala. Najprej je spala, ko sva jo dala not potem se je ful smejala, žlobudrala, uživala. KT in N&B - ruzaček je res super. Sem ful zadovoljna z njim. Nosi se super, z lahkoto, otrok je fajn fiksiran, prostora za kramo dovolj... škoda da si ga nisem prej zrihtala. DRuge dni je pa moj bordal midve sva pa en dan pohajkovali z ruzkom , včeraj, ko je bil bolj dež pa sva našli bazen.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 7:48:31
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! JAKA & SVIT
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 7:53:47
|
|
|
|
nky 23
|
DRNULA kakšna pa je potem ta sedežna?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:01:13
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro, mi smo spet dobro spali in upam da bo šlo tako naprej, zobki se že čutijo samo ven nočejo prikukati ali pa so že in se mi vedno skrijejo nazaj ko jih poskušam potipati če so že zunaj . Kati, Drnula res ste pridne, ker ustvarjata nov domek, jaz in moj pa še kar nisva začela. Se mi zdi da moj preveč svoje posluša ko pravijo da se nikamor ne mudi, kaj ččmo to so mamine maze. Pa mi imamo manj za rihtat hiška je že zgrajena tako da moramo urediti samo eno stanovanje in bo hitro narejeno. sedaj zbiramo kdo nam bo delal gradbena dela tu na primorskem je vse enkrat dražje kot na Štajerskem ma bo že do novega leta moramo biti na svojem za vse, da bi se počutili bolje pa
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:08:05
|
|
|
|
Drnula
|
nky - prav nič posebnega ni, malo dizajna pa cene nabijejo ... največji čar kar ga ima je, da se malo kombinira in jo lahko sestaviš na različne načine. Ma take cene, se res lahko samo še smejiš .... sem videla eno omarico, majhno, malo večja kot je običajno nočna - namenjena za v kopalnico, nič posebnega, kocka, en predal ostalo odprto, ....2.500 eur, ma kdo to kupi? nena - če te kaj potolaži ... je na primorskem še vedno na primorskem vsaj 3x ceneje kot v okolici LJ
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:11:14
|
|
|
|
nky 23
|
ja tudi z mojim malo gledava pohištvo in so cene take da se ti lahko samo zmeša in se res včasih pri vsem tem vprašaš ali to sploh kdo kupi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:12:05
|
|
|
|
n€na
|
mi se zdej dogovarjamo z enimi štajerci, da bi prišli dol delat naj ti povem en primorski podjetnik nam je naredu račun 20.000 brez DDV, štajerc pa 10.000 z DDV
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:14:45
|
|
|
|
nky 23
|
nena potem pa sploh nimata kaj za študirat, kog bosta izbrala
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:23:15
|
|
|
|
n€na
|
štajerca moram it, ker greva z Zalo na bazen, kjer imajo vodno vadbo z dojenčki. Fajn zadeva in mala tako vriska da so vsi ostalči tiho
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:27:30
|
|
|
|
nky 23
|
nena uživajta
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 8:37:12
|
|
|
|
Drnula
|
nena- ja cene po regijah orng nihajo. Je pa vredno zelo natančno dorečti - vse kar se da, tudi materiale, ki jih uporabijo in vedet kako delajo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 9:06:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
Drnula, če bi bila jaz na tvojem mestu, bi pomoje tudi hotla podaljšat porodniško Se vama toliko dogaja, da je kaj. Saj veliko narediš čez dan- in to ne-gospodinjskih opravkov Jaz sem zmenjena- naslednjo sredo se gre že čuvat. Je pa gospa takoooo super! Prav vesela sem, da sem jo našla. HB za forum, prav res Smo bili včeraj več ko dve ure pri njej in sva z mojim res zadovoljna. Jaka in Svit Naj bo kmalu bolje
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 11.3.2008 9:34:49
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula IZVIRNO SPOROČILO: N & B Zdaj moram pa Jaka nest v sobo, ker je čista koma. Ura pa še sedem zvečer ni - pri nas smo v polnem zagonu še ob 22. To imate res super. Jaka je tako navajen, da gre nekje med sedmo in pol osmo spat. Dokler je popoldan imel še malo počitka je hodila eno uro kasneje. Sedaj pa vstane med 14:30 in 15.00 in je do sedmih že čisto zmatran. Okol pol šestih rata tako siten, ker je zmatran, ampak ga potem zamotimo z igro, da gre kriza mimo ter okoli 18:15 začnemo z večernim ritualom.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?