Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:27:27
|
|
|
|
Padme
|
Juutro! A ni še nobene? No, grem skuhat ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:28:41
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Čvekice kdaj se dobimo na kavici? Vas že ful pogrešam Nujno kavica in to čim prej Najbolje, da kar določimo datum. Predlogi ?? Kaj pravite na sredo, 5.marec?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:37:43
|
|
|
|
Padme
|
Januška: prve par dni sem tudi jaz imela občutek, da Jaku v avtosedežu nekaj ni prav, ker se je vsake tolk časa oglasil in nekaj pritoževal (mogoče mu je manjkala duda, ker mu je čez dan sploh ne dam več), no, ampak zdej je pa kul , je začel opazovati skozi okno in uživa. Kakšen avtosedež pa imate? Kati: bravo za "hitrost" v pisanju diplome, vem kako je to, ko enkrat dobiš motivacijo, kar samo steče ... Jaz sem zadnji izpit naredila konec januraja, diplomirala 19. marca, diploma je imela več kot 100 strani.... Je pa res, da sem imela ful dobrega mentorja, ki me je "preganjal".... Špela: A vaša ful rada nosi sončna očala? K mi smo mu jih včeraj dali gor za probo, pa jih je elegantno si potegnil na čelo. Mogoče bo na sončku drugače, ko bo pogruntal njihov namen .... Neca in Žan
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:38:21
|
|
|
|
Padme
|
Očitno mal sama tuki gor bluzim in pijem ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:42:22
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Padme, jaz sem tudi za kavo. Me je moj raz*** že navsezgodaj in se moram ohladit.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:49:24
|
|
|
|
Padme
|
N & B je že skuhana, kar postrezi si .... Da te čimprej pomiri ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:52:54
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro še od naju Sicer smo pokonci že od 15 do sedmih .Padme hvala za kavico No včeraj sva spoznala Kati 81 in Kajo- kaki cukrček, prav lepo je bilo malo čvekati v živo . Sicer pa nas matrajo zobki- ima čisto plavo dlesen pri zgornji enki, pa upam da kmalu uvidimo zobek . Kati kako je Kaja ? Upam da je OK Odkar je v novem avtosedežu je kar priden- beri 10-15 minut, potem je pa jok in sitnarjenje .Ko je bil v lupinici je bil pa jok takoj ko si ga noter dal , tako da malo boljše je
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 7:59:02
|
|
|
|
Padme
|
Mi tudi čakamo, da zgornji enki (obe) prebijeta dlesen, se ju čisto že vidi, samo ko pošlataš pa še ni nobene š**** ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 8:01:18
|
|
|
|
Padme
|
Se je oglasil babyphone, tako da se je očitno mali princ prebudil .... No, midva se greva umivat, pojest, potem pa na telovadbo .... Lep dan - pri nas že lepo sije sonček, vam želim ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 8:04:53
|
|
|
|
N _ B
|
padme, uživajta. Midva se tudi že rihtava. Imava en kup opravkov. Se mi prav nič ne da it v avto. Bi raje bila doma, počakala, da se še malo ogreje in ven na sončka. Upam, da bova kmalu nazaj in, da bova še izkoristila kakšno urico pred spanjem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 8:06:49
|
|
|
|
*ANA*
|
Kako lepo da je pri vas sonček . Pri nas je pa oblačno in zgleda kot da bo vsak čas začelo padati , no bomo videli kako bo potem če se bo kaj zjasnilo- no upam da se bo da bomo šli malo ven
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 8:28:41
|
|
|
|
nky 23
|
dobro jutro!!! tudi pri nas je že sonček, mi se gremo pa danes potepat po avstriji, malo po trgovinah... naša noč je bila spet obup,sem sredi noči bila s Kevinom dve uri pokonc, pa na vsake pol ure je bil v luftu , mogoče bo pa spet kak zobek
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 8:31:46
|
|
|
|
Drnula
|
Dobro jutro! Spijemo kavo in gremo v TopDom v nabavo in k moji mami v varstvo in delat k hiški - kar do enih petih popoldan. Po štiri sem še zmenjena da mi pridejo naredit meritve za elektriko. Tko. Ne vem čist česa čem se lotit, kitanja, barvanja ali nanašanja mapelastica (ful packarija). Uživajte ćez dan! Ja, Mentos kje si?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 8:47:45
|
|
|
|
Kati81
|
O dobro jutro še od naju. ANA, tudi vaju je bilo fino spoznati, Svit je pravi princ, ko tko lepo gleda z očki. Pa cel fantina je. Pa še čvekale sva lohk na štiri oči. Kaja je včeraj pol še full kašljala, potem pa ponoči kot da bi odrezal ni več sledu o kašlju, tko da upam da bo ok. Včeraj je pa prišel moj striv in ji prinesel kolo, oziroma tricikel, tak ki se da naštimat da je gugalnica ali pa tricikel in je Kaja full navdušena, pa trakce ima da se jo lahko gor pripne da ne pade. Pa enga velizga zajca odspred ki piska, ušesa so full okusna.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 9:07:58
|
|
|
|
n€na
|
dobro jurtro jaz hodim po svetu že kot zombi , Zala sploh ne spi ponoči niti čez dan pa še moj ma tak čudn urnik v službi, da je cele dneve na šihtu, čez vikend bi pa mogu bit fraj in so mu sporočili da mora v soboto na varovanje neke tekme v nedeljno pa na neke demonstracije v ljubljano tako da bo pop . Bo treba spet k babici na počitnice . Zala ima zgornjo dlesen vso belo in zatečeno, ko jo namažm je dobro, sam kaj ko ponoči ko se umiri jo verjetno vse boli dosti bolj kot čez dan, ko se zamoti in malo zaigra, čez dan sploh nimamo problemov razen ko gre spat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 9:57:08
|
|
|
|
Anya22
|
Dobro jutro tudi od naju. Tudi jaz bi pila . Žan je pogruntal, da nas lahko gleda ven iz posteljice, zvečer ko ga damo spat, se dvigne gor in se na vse pretege tako začne smejati, da tudi verjeti ne moreš. Zgleda, da bojo naši sončki vsi hkrati imeli zobke, kajti tudi Žan ima prav bele in zatečne dlesni. Zanimivio. Ma saj je pa že čas, da pridejo še zgoraj 2. Mami, ne me slikat kadar papam.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 12:45:23
|
|
|
|
*ANA*
|
Zdaj nas pa iz dna vlečem A je povsod sonček? Pri nas je oblačno in zgleda da bo dežek padal , ampak zdaj greva malo vozičkat na zrakca Lep dan želiva
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 12:53:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pozdravljene punce! Tu je tudi tako smotano vreme... Sem šla kar mal pospravljat Jaka je obnemogel, čisto izmučen od igranja je iz sedečega položaja padel na nos in komaaaa Saj sem ga popravila, je bil revček v tako čudnem položaju Želim vam, da bi bilo čimmanj boleče in utrujajočke pričakovanje novih malih zobkov Kati, kje si ti kej zdaj? Kdaj te lahko na kako kavico povabim Takoj v ponedeljek vabljena A pride še katera? Se bodo malčki igrali, mame pa po starem... ...čvekale, kaj pa
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 13:41:11
|
|
|
|
Kati81
|
FLASK_A ma gremo jutri al pa v nedeljo na Krvavc in nas cel teden ne bo, tko da za kavico po v soboto(drugo) al pa še bl pol. Dons pridemo pa šele zvečer.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 15:05:53
|
|
|
|
Kati81
|
Evo prevozno sredstvo naše princeske!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 17:13:39
|
|
|
|
ŠpelaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Špela: A vaša ful rada nosi sončna očala? K mi smo mu jih včeraj dali gor za probo, pa jih je elegantno si potegnil na čelo. Mogoče bo na sončku drugače, ko bo pogruntal njihov namen .... Padme - naši so očala očitno kar všeč. Si jih sploh ne vlači dol.
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 29.2.2008 17:14:06 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 17:14:34
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Mi smo pa ravno s sprehoda. Zdaj me pa čakata dva kupa opranih cunj, da jih zložim v omare. Danes sem dala Sari malo špinače. Ampak je očitno pri špinači čisto po atiju. Jo je ven pljunila, še preden sem jaz utegnila odstraniti žličko.
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 29.2.2008 17:16:24 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 20:14:04
|
|
|
|
n€na
|
oj! Mi smo končno zaspali in verjetno ji bom jaz kmalu šla delat družbo Kati - Kajino prevozno sredstvo je pa res super Anya- tvoj pikec je pa paravi mož, ma take lepe očke in tako lepo nagajivo gleda Grem jaz mi že očke skup vleče lep večer in dosti čveka, da bom jutri jaz imela kaj brat, ker vedno pridem do računalnika takrat ko ni nkjer nobene več in že vse spijete kavo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 20:28:26
|
|
|
|
KT
|
ŠpelaP - a je to tvoj novi tatoo? Anya kakšen sonček je Žan Kaja čestitke za nov dirkalnik
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 29.2.2008 20:34:45
|
|
|
|
Padme
|
Dober večer mamice in njihovi sončki, ki ste verjetno že pod odejico .... Jaka je šel ravnokar spat, mojga še ni iz "službe" (ima sodelovka poslovilko), jaz sem si odprla eno pivo, čakam Talente v belem in bluzim po netu ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?