ivančna gorica (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

neanja duo -> ivančna gorica (22.11.2007 21:53:10)

Oj!

Ali je kdo iz Ivančne Gorice?Malo premišljujemo,če bi šli tja živet?(ker je bližje moževi službi,ki je v NM,in še vseeno kar blizu LJ).Kako ste zadovoljni,koliko je kaj razvita?Zdaj smo na Vrhniki.Ali je to kaj podobnega?

hvala lepa že v naprej

lp
neanja duo

nesy -> RE: ivančna gorica (23.11.2007 2:13:07)

Ivančna se po razvitosti, predvsem pa po velikosti, težko primerja z Vrhniko. Najslabše je, da je skoznjo speljana železnica in rampe kravžljajo živce domačinom vsake pol  ure ali še pogosteje. Najboljše je, da je le 23 km do Ljubljane in si res hitro v LJ, prej kot iz Vrhnike, bi rekla. Od trgovin sta tam Tuš in Mercator, pa en uboren Casucci in Obutex (ti pa že ime pove), ena šiptarska bljak slaščičarna in to je približno to. Prednost je še nova šola in gimnazija (prej al slej aktualno, če imaš otroke). No, tudi vrtec je, le mesto težko dobiš.

baguSka -> RE: ivančna gorica (23.11.2007 16:15:15)

Kako ste zadovoljni,koliko je kaj razvita?Zdaj smo na Vrhniki.Ali je to kaj podobnega?

No, jaz sem bla iz okolice Ivancne... in sem bla fuuuull zadovoljna!! Je pa res, da nisem mela zeleznice pred nosom, ampak sem mela hisko sredi gozda ob reki itn... Porabila sem 20min do sihta, ker ni nikjer nobene kolone in guzve in skoz je samo AC, pa se cestnine NI!! Vse ostalo ti je pa ze povedala nesy... Ce te se kaj zanima, pa kar vprasi - lahko tud na ZS.

Stran: [1]