[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.12.2004 20:56:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lan -> Razen voščil... (24.12.2004 21:04:41)

V bistvu sem na začetku ringarajo uporabljala samo za albume,da so stari starši lažje spremljali Lana kako raste .Potem pa sem en dan zavila na forum,začela brati,kasneje pisati in zdaj sem vsak dan gor.
Na začetku,ko sem postala mamica,sem bila na medovernetu pa mi je ringaraj bolj simpatična.
Zdaj sem zvesta RR in moram reči,da mi je prav fajn z vami puce in da mi veliko dnevov popestrite.Hvala!:bravo::bravo:

ZARA -> Razen voščil... (24.12.2004 21:05:16)

:bravo::bravo: jst preko SANDY...A ni fajn??
Ja voscil je prevec,sploh ne dohajam,tebi BAGI tud vse naj naj...v 2005 in seveda tvojemu navihancku...

:rozica:

india -> Razen voščil... (24.12.2004 21:05:38)

Neke puste noči,ko so otroci spali sem malo brskala, kje je kaj povezanega z otroci, pa sem naletela na RR. Malo sem pokukala noter, se prijavila in potem začela brskati po forumih. Sprva še nisem "čvekala", potem, po porodu pa sem kar začela. Sedaj pa sem bolana, če ne morem že takoj zjutraj gor pogledat....
Zlate ste res in brez vas bi mi bilo zeloooo težko!
:rozica::rozica::rozica:

tjaga -> Razen voščil... (24.12.2004 21:12:56)

No meni v zadnjih tednih nosečnosti ni bilo ravno dano, da bi spala, pa sem poleg downloadanja in igranja igric, tudi po RR-ju skakala. Prav tako še nekaj tednov po porodu, potem pa puf. :)-:)-:)-
Sem se prijavila in evo me. Vsak dan prešnofam, kar me zanima, kdaj pa kdaj oddam tudi svoj glas, ampak brez vas ne gre več.
Prav odlična družba za jutranjo :kava: .

Anonimen -> Razen voščil... (24.12.2004 21:22:00)

Ojoj, jaz sem pa tukaj skoraj najstarejša, pa mi je oproščeno, če se čisto niti ne spomnim, kako sem se tukaj zašla. Se mi zdi, da sem trgovino Ringaraja iskala, ker sem bila nekaj časa nora na nakupovanje po netu za otroke, pa me je sedaj minilo, ker itak nikjer ničesar ni. Če se prav spomnim, je bilo tako, da sem mimogrede vletela semle.
Pa še službo imam tako, da pač veliko časa čakam, tako da mi hitreje čas mine. Super!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.12.2004 21:36:03)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.12.2004 21:38:06)

KIRA -> Razen voščil... (24.12.2004 21:40:01)

enako kot miska. jaz sem poleg ze od zacetka nosecnosti, prijavila sem se pa šele malo kasneje, da sem se lahko udeležila debat..

puri -> Razen voščil... (24.12.2004 21:54:06)

Jaz sem vas pa začela brati ene 2 meseca nazaj(sem pa čist slučajno gor "uletela")),v začetku decembra, pa sem tudi sama začela sodelovat! Ene parkrat sem kaj napisala,pa me je čist zasvojlo, sedaj grem na RR,takoj, ko zjutraj vstanem, nato pa čez cel dan vsake toliko časa pokukam gor, če je kaj novega! Res ste super, tukaj res dobim vse odgovore na moja vprašanja,tolažbo,nasvete, pa tudi veselja ne manjka!
Punce, kar tako naprej!:bravo:

Pa vesel Božič vsem!:rozica::darilo:

Sarina -> Razen voščil... (24.12.2004 22:10:54)

Jaz sem RR odkrila pred letom in pol, ko sem bila še noseča (takrat sem samo brala)- letos avgusta, ko je moja mala :roza::duda: bila stara 9m, pa sem se prijavla - od takrat pa tudi kaj napišem :).

Anonimen -> Razen voščil... (24.12.2004 22:20:28)

Čist naključno. Banner je bil na najdi.si oz. tam ko se razni nalsovi premikajo:)
Pa sem kak teden brala, potem je pa Lepa Ana rabila recept za slano testo, sem napisala in potem skoz gledala, če je že kaj novega:)

lp,:fis:

puncica -> Razen voščil... (24.12.2004 22:44:33)

Pred letom in tremi mesci sem tud jaz slučajno sem uletela, iskala sem kje bi kaj pisalo o tem kako se otrok razvija v trebuščku saj sem bila čist frišn noseča in evo našla RR, se prijavila takoj in tud na forumu začela sodelovat takoj sploh na prvič noseča, kjer sem dobila zelo veliko koristnih informacij.

RR rula!:bravo:

mirka -> Razen voščil... (24.12.2004 23:28:46)

Jaz sem pa zvedla preko ene prijateljice, ki ni tukaj prijavljena. Čisto tako iz firbca sem šla pogledat kaj se tu dogaja, se registrirala, naredila album in kmala po tem postala čisto odvisna. Vsak jutr najprej pregledam kaj je novega in vse žarnice pregledam, ker če ne nimam miru:)
Vglavnem Rr je ena fuuull fajn zadeva in punce - bodite take tudi naprej.

dijo!:rozica:

Anaelisa -> Razen voščil... (24.12.2004 23:28:52)

Zdaj bo pa že kakšne 3 m., kar se drogiram. Prijateljica mi je omenila, da bi lahko tu našla kakšen rabljen nahrbtnik za nošenje otroka - no, nahrbtnika pa do danes sploh še nisem začela iskati! Našla sem pa veliko sorodnih duš in se vam za to zahvaljujem iz dna srca! Vsem! :rozica:

Pikabu -> Razen voščil... (24.12.2004 23:40:14)

Jaz se pa sploh ne spomnim, kako sem prvič prišla sem. Vem, da sem občasno šla malo prebirat, pa kdaj kaj malega napisala kot neregistrirana. Potem mi je pa letos sestrična poslala povabilo, pa sem začela še malo bolj redno prebirat. Potem sem pa postala firbčna in sem si želela ogledati slikice in sem se prijavila. Pred porodom sem le občasno kaj napisala, po porodu sem pa začela malo bolj aktivno sodelovati. Saj bi še večkrat kaj pisala, pa sem glede tega včasih kar malo lena, včasih pa tudi časovno ne znese, pa samo na hitro preletim in preberem.

sonček2* -> Razen voščil... (25.12.2004 9:46:13)

Jst sm na RR od februarja, ko sm izvedela da sm noseča. Pač sem iskala strani, kjer karkoli piše o nosečnosti in seveda sm naletela na RR, ki je najbolj simpatičen daleč naokoli:). Od takrat sm tut jst vsaj enkrat na dan tle in res je fajn, k ena velika družinica smo.:)

Pupica -> Razen voščil... (25.12.2004 12:19:59)

Ko sem brskala po straneh za otroke(vedno sem namreč delal z otroci)sem naletela na RR. Zasvojena sem pa postala ko sem bila noseča približno 14 dni:)-
kmalu bo leto naokoli:)-

Stran: [1]