mi vsi vam (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NinaŠ -> mi vsi vam (24.12.2004 20:50:57)

Mi vsi želimo vam vsem vse naj, naj....
...naj vas :angel::angel::angel: čuvajo!

http://www.mojnet-si.net/html/voscilnica.html

Nina, Edi in Anže

Anaelisa -> mi vsi vam (24.12.2004 21:14:26)

Hvala Nina, tudi jaz tebi in tvojim želim enako, prav tako vsem ostalim na RR-ju!!!:rozica:

Sarina -> mi vsi vam (24.12.2004 22:06:34)

Nina! Vse dobro želim tvoji družini!:angel::angel::angel:

saba01 -> mi vsi vam (24.12.2004 22:17:44)

:racka:S:racka:R:racka:E:racka:Č:racka:N:racka:O:racka:

2:racka:0:racka:0:racka:5:racka:

LP,Sabina,Robi,Špela in Staša :racka:

mirka -> mi vsi vam (24.12.2004 23:31:36)

Nina Š hvala za lepe želje, udi mi želimo tebi en kup srečnih in zadovoljnih dni.

Veš kaj me zanima, ali si slučajno šla na Peričnik gledat žive jaslice? Pa kako to zgleda. Mi bi šli ker pomoje mora biti zelolepo, če ke vse zamtznjeno, pa osvetljeno,...
Dijo!:rozica:

Pikabu -> mi vsi vam (24.12.2004 23:44:46)

Mirka, mi smo bili dve leti nazaj, pa mi je bilo krasno. Ne vem, ali imajo vsako leto enako ali kaj spreminjajo, takrat je bilo res lepo doživetje. Se je pa potrebno zelo obleči, ker je pošteno mraz.

Vsem čestitkam se pa pridužuje tudi naša družina. Predvsem mirne praznike, pa vse lepo v novem letu vam želimo vsem.

Anaelisa -> mi vsi vam (24.12.2004 23:47:15)

Tudi jaz sem že videla osvetljen Peričnik in je tako kot je rekla Pikabu - prekrasno! Le drselo je po cesti, ki vodi do tja, tako da smo bili eno uro tja in eno uro nazaj kot po drsalnici! Pa fino je, če imaš naglavno luč!

NinaŠ -> mi vsi vam (25.12.2004 8:35:56)

Mirka,
žive jaslice sem šla gledat 2 leti nazaj in mi je bilo zelo všeč, ampak to ni v Peričniku je v Mlačci za teniškimi igrišči (zaviješ proti Radovni in po kakem kilometru je odcep desno - saj je označeno). Mislim da se jih vsaj enkrat splača videt.
Slap Peričnik je pa tudi osvetljen, vendar letos ne vem koliko je zamrznjen, ker ni bili kakega dolgotrajnega mraza - je pa tud ful lepo.

Evo zdaj vam bo pa še Anže nekaj povedal: u huuzdrwwe ezz e5g j m, gb bvbb zm uhnmj tb gf h8kojknmhj zuhjn fgtr fm m
...a ste razumele?

LP Nina & hgnbtzfu,bj7tinhjuuuu8iujkm

Stran: [1]