Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Samrela -> Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (22.11.2007 21:01:06)

Punce, ki ne morete zanositi...kaj najmanj rade slišite od ljudi v zvezi s tem? Imam prijateljico s katero se po dolgem času dobiva. Vem, da se že eno leto zaman trudita za drugega sončka. Kaj naj ji rečem, da ne bo izpadlo sam neki "bla bla" v stilu: "Pa sej bo, ne obupat..."

Anonimen -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (22.11.2007 21:02:56)

Nič.

Vsaj jaz se nočem o tem pogovarjat. Če hočem komu kaj povedat mi je fajn da me posluša. Raznih puhlic pa ne maram slišat.

Anonimen -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (22.11.2007 21:04:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Samrela

Punce, ki ne morete zanositi...kaj najmanj rade slišite od ljudi v zvezi s tem? Imam prijateljico s katero se po dolgem času dobiva. Vem, da se že eno leto zaman trudita za drugega sončka. Kaj naj ji rečem, da ne bo izpadlo sam neki "bla bla" v stilu: "Pa sej bo, ne obupat..."

Če je kaj seznanjena s postopki, ginekologi, ji lahko to svetuješ. Drugače pa tako kot pravi Karin24.

spelka12 -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (22.11.2007 21:06:15)

Včasih mi je vseeno kaj mi rečejo, včasih mi vsaka beseda veliko pomeni, večino časa mi gre pa vse kar rečejo v zvezi s tem na živce.
Počakaj, da začne sama govorit o tem, če ji paše in samo poslušaj. Daj ji vedeti, da jo podpiraš in da ti veliko pomeni. To je za mene največja podpora, ki mi jo lahko kdo ponudi. No pa rama za zjokat tudi pride prav. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
LP

Anonimen -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (23.11.2007 7:33:35)

Ne vem kaj ji rečt. Lahko napišem kaj iz mene naredi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , ko mi rečejo, PA DAJ SAJ IMAŠ ENEGA...mater bi jim vrat pregriznila.

Fargesia -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (23.11.2007 9:21:52)

meni ne paše glih z vsakim o tem govorit...res ne...če pa že mi je lažje s tako osebo ki me razume oziroma vsaj poskuša razumet...OBJEM je prava gesta...vsaj pri meni...

Anonimen -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (23.11.2007 9:26:02)

pri meni je bilo tako. če sem sama hotlea, sem tudi sama začela govorit o tem, odvisno  s kom sem se pogovarjala.
s tistimi ki o temsploh  nisem hotela govorit  pa niti nisem omenjala  tega. in mi je šlo na živce če je tisti potem začel spraševat vse mogoče stvari..

koala -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (23.11.2007 17:22:36)

Kot prvo, ne načenjaj teme ti, počakaj da bo, če bo sama začela govoriti o tem. Sama zase vem, da sem se včasih prav v kot potisnjena počutila če je kdo načel to temo. Ko sem se počutila dovolj dobro in sem osebi dovolj zaupala sem že sama spregovorila. Kaj reči? V bistuv nič, sploh ap ne v stilu sprosti se pa bo. To da naj ne obupa niti ni tako slabo. Lahko ji recimo omeniš ta forum, če ga še ne pozna. Predvsem pa ji daj vedeti, da si jo pripravljena poslušati. Meni se je pogosto zgodilo, da sem samo potreboala nekoga, ki me je poslušal, brez da bi mi kakšne neasvete delil.

Samrela -> RE: Kaj reči prijateljici, ki ne more zanosit? (23.11.2007 21:50:20)

Hvala punce, mislim, da sem dobila odgovor na svoje vprašanje.

Hvala ![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]