|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudežno božično dogajanje
24.12.2004 19:58:11   
simonas
Lep božični večer vam želim vsem skupaj in veliko lepih :darilo::darilo::darilo:. Jaz sem pravkar postavila smrečko, zdaj pa bomo malo v miru povečerjali. K polnočnicam danes ne bova šla, ker je moj srček zbolel, pa je boljše da ga ne vlačim zunaj po mrazu.

Upam, da se vam bodo izpolnile vse želje in da vam bo praznični čas prinesel samo dobro!

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čudežno božično dogajanje
24.12.2004 21:04:25   
Sulfinija
Lep pozdrav!!

Vsem skupaj pošiljam lep predbožični večer.
Tudi midva z možem sva si že v najni splnici postavila smrečico in obiskal naju je božiček.Sicer nama ni prinesel letos zelo željene :duda:,je pa obljubil da bo to storil drugo leto.
Meni je prinesel parfum Gabriele Sabatini od moža in od staršev pulover,prt namizni ter čokolado.
Možu je pa prinesel od mene bonboniero,peno za bruitje ter želetke za britje in v nedeljo praztnuje god,ker je sbetnik saj veste kako mu je ime in takrat sem mu kupila nov mobitel sicer ga že opurablja vendar je bil namenjen za ta praznik.Msaloprej smo se navečerjali in sedaj gledamo tv polnočnice od otrok in potem gremo skupaj v cerkev k polnočki kljub temu,da jutri zjuraj grem v službo.Prosta pa bom v nedeljo in potem bomo praznovali možv god vsi skupaj.Ja pa še to ne smem pozabiti v službi smo dobile čokolade in zame najlepše darilo pogodbo za zaposlitev so mi podajšali za tri mesece in tudi urnik sem danes dobila za cel drug teden,in danes sem še šla plačat rezervacije za novoletni ples.

Vsem še enkrat želim lep in predvsem m iren božič,ter upam z vami vsemi,da je to naš zadnji božič brez naših zelo željenih in čakanih :duda:.

:darilo::darilo::darilo:polno daril in vse lepo ob tem lepem družinskem praznike vam pošilja vsem skupaj Mojca :metulj:.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kdaj ste zanosile?
Michonne RR

Pri katerih letih ste prvič zanosile?

pred 20 letom (6%)

20-25 let (24%)

25-30 let (32%)

30-35 let (22%)

35+ let (16%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!