Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 20:34:52
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, ampak mojemu tako pomaga, ko je prehlajen. Ja, še malo pa bo pijanec. Joj, kako sovražim alkohol. No, ne ko so kakšne čage, pa če imaš mero. Takrat tudi jaz kaj spijem. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 20:41:31
|
|
|
|
ZARA
|
MISKA... zate 1 vprasanje...no za vse... A je mozno da ima Zara od zob 38.9 vrocine,zdele me je skor kap,k sm ji jo zmerla??!!
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 20:46:04
|
|
|
|
lan
|
Ne moremo priti domov,ker je ima dragi vsak dan treninge in v nedeljo že tekmo.Žal,tako pač je.
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 20:49:04
|
|
|
|
lan
|
Tudi lahko.Vsak otroček reagira drugače.Saj boš videla ,če se bo temperatura še povečala in,če ne bo padla več dni.Drugače pa ji daj kakšno svečko,če se poveča.
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 20:53:13
|
|
|
|
india
|
Zara, ne vem iz osebnih izkušenj, pri nas so ponavadi bile vročine tu okoli 37,5 pa nič več, mark pa vročine sploh nima ob dobivanju zobkov. Daj ji kakšno svečko, al pa krompir naveži na zapestja, pa bo potegnilo ven. Če pa vročina ob tem ne bo padla, pa ni kriv zob! Ian, ja to pa verjamem, da moraš v takem primeru potrpet,ja. Sicer pa, a za Novo leto pa pridete? Tako, zdaj sems e tudi posode že rešila, pa kavo sva spila z možem, zdaj pa spet samujem....hihi, pri taki familiji pa sem sama!:miska:
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 21:01:04
|
|
|
|
ZARA
|
ok,hvala obema...:rozica:
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 21:18:44
|
|
|
|
lan
|
Ne tudi za Novo leto bomo tukaj.Verjetno bomo šli spat že pred polnočjo.Joj,ko bi vsaj imeli slovensko TV,bi imeli kaj za gledat,tako pa poslušam in gledam tele švabe cel dan.
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 21:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Lan, kolimo časa pa ste že v Nemčiji?
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 21:25:53
|
|
|
|
Vera*
|
No punce še od mene dober večer.Sem bila pri tašči na edlični večerji.Mi bo kr trebuh poknu.Zdej smo pa doma,z :love: in :duda:.Seveda malo praznujemo moj roj.dan:ups:.Sej nič posebnega.Najprej bi mogla bit pri mojih starših.Bi mi mogla moja mami torto nardit(je slaščičarka)pa ima salmonelo.Jo je dobila v eni gostilni,če ste mogoče kej TV gledale o tem.:(No pa drugo leto
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 21:29:46
|
|
|
|
lan
|
Vse najboljše:torta:za rojstni dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2004 21:42:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 21:53:06
|
|
|
|
Sarina
|
Ja, Vera vse najboljše ti želim!!! :torta::rozica::darilo: Mi smo se tudi vrnili z obilne večerje z :darilo::darilo::darilo:, Sara :roza::duda: spi kot :angel:, :love: gleda Tv, jaz pa seveda na RR - da čimprej mine cajt, da greva potem še k polnočnici. Lep dan je spet za nami in sem v 9nebesa9nebesa9nebesa! Lepo se imejte tudi vse ostale :rozica:!!
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 22:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa nič ne počnemo. Oči gleda tv, mami ne vem kaj počne trenutno, sis1 je v Gorici pri fantu1, sis2 gre zdele ven...jaz pa gledam revijo Super mami in mi ni preveč všeč. Sem pa našla 4 RRjevke noter:) lp,:fis:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2004 22:54:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 23:06:04
|
|
|
|
lan
|
Lubi je že od začetka avgusta,midva s tamalim sva pa prišla 23.septembra.Se pravi 3 mesece,tam nekje.Dolga,a ne?
|
|
|
|
Zaključek božičnega večera ;) 24.12.2004 23:07:36
|
|
|
|
lan
|
Bagi smo v Krefeldu.To je pol urce stran od Dusseldorfa.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?