filipina -> nespoštovanje poravnave (22.11.2007 18:02:42)
|
Na poravnavi je bilo dogovorjeno, da se stiki med otrokom in očetom izvajajo po sredah v občinski knjižnici od 16-18h. Knjižnica je takrat zaprta, kar sem obvestila očeta otroka na gsm. Njegova sestra, s katero nima dobrih odnosov , mi je povedala, da nima več te št, da nima njegove nove, pa mi je dala št. njegove punce, na katero sem poslala obvestilo o spremembi delovnega časa knjižnice in da lahko izjemoma pride to sredo na dom otroka-Če v četrtek, ko pa je knjižnjica odprta ne bi imel časa. Pa ni bilo nobenega odgovora!!!! Pa sva z sinom stala pred knjižnico včeraj eno uro in danes!!!!!!!NJega pa ni bilo od nikoder!!!!! Ker sin še ni imel stikov z očetom v petih letih, samo enkrat, sem sina pripravila in mu pojasnila kdo pač je on. Mislim, da sem ga zelo dobro pripravila, saj se je sin zelo veselil, da bo ati prišel. In njega pa ni bilo. In ker to ni bilo prvič, ko bi mogel priti, me zanima, ali je kak zakon, ko bi mu preprečeval stike, saj otroka VEDNO pusti na cedilu!!!!!! Prosim za pomoč, saj moji živci ob otrokovem razočaranju so na psu!!!!!!
|
|
|
|