Klimicin 300mg (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Ulla -> Klimicin 300mg (22.11.2007 15:15:54)

Pozdravljene,

sem v 35t nosečnosti, zaenkrat vse poteka normalno. Danes sem bila na kontrolnem pregledu in otroček lepo napreduje in diha,kolca... Ginekolog mi je rekel, da mi je napisal antibiotike Klimicin 300mg 3x1tbl.preventivno, če bi se porod že sedaj zgodil oz. čez 2 tedna in da so te tablete za otročka ne za mene, da se ne okuži med samim porodom s streptokokom??

Ali je katera tudi jedla te antibiotike proti koncu nosečnosti? Nimam pa nikakršnih težav s srbenjem, izcedkom....?

Lp

hokejistka -> RE: Klimicin 300mg (22.11.2007 16:44:19)

Ali ti je G vzel bris? Tako namreč lahko izve, ali si okužena s streptokokom.

Ulla -> RE: Klimicin 300mg (22.11.2007 18:04:58)

Ne gin. mi ni vzel brisa, saj to mi je čudno, da mi je kar napisal antibiotike, pa nič preveril, če imam streptokok. Prejšnji brisi mi niso nikoli pokazali streptokoka,tako, da nevem???

Nevem al  ga jesti al ne?

maktub -> RE: Klimicin 300mg (24.11.2007 11:18:44)

Meni je bris pokazal bakterijo streptokok, zato sem dobila antibiotike. Vandar klimicin jemljem že 1 mesec saj imam občutljiv maternični vrat in imam večkrat močne bolečine v spodnjem delu ter občasne krvavitve , vandar ob jemanju kilimicina je bolje.
Ja če je možnost da imaš bakterijo moreš nujno jemat antibiotike ,saj je bakterija kr nevarna in zna otroku ob porodu močno škodit, lahko pride do zast. otrokove krvi.

Anonimen -> RE: Klimicin 300mg (25.11.2007 14:14:51)

V 32. vzela g bris, dobila sem ene svečke, pomagalo kratek čas, nato pa v 36 tednu (brez brisa) Klimicin 7x zvečer + 3 x Canesten. Rekli so, da se moram do poroda pozdravit. Pravijo, da je to zaradi otroka, da se ne bi okužil med porodom. Danes sem v 38 tednu, pa sem g rekla, da imam spet izcedek, pogleda, pa pravi, da je v redu. Menda je tista sluz normalna proti koncu. G že vedo, kaj delajo.
Bodi brez skrbi. Lp

Stran: [1]