(spet o krčih) Kdaj ponavadi minejo? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

HuAnita -> (spet o krčih) Kdaj ponavadi minejo? (24.12.2004 15:19:01)

Mene so kolegice prestrašile - menda lahko krči traaaaaaaaaaajajo, celo do 8 meseca.
Itak sem ustanovna članica kluba neprespanih mamic, ampak vsaj eno svetlo točko v bližji prihodnosti mi nakažite... (Deklica je stara 3 mesece)

Hu:hudicek:Anita

dory -> (spet o krčih) Kdaj ponavadi minejo? (24.12.2004 15:27:21)

Nam so se krci nehali vsaj tisti intenzivni nekje okol 8.tedna...sem si oddahnila,ker sem upala na kaksno prespano noc...pa sem se zmotila..so se takoj zacele tezave z zobki in danes 8.mesecev po porodu smo celo prespali eno noc...tako da sem ze kronicno utrujena...

NinaŠ -> (spet o krčih) Kdaj ponavadi minejo? (24.12.2004 20:30:10)

Pri nas so bili odpravljeni pri 3 m in 1 teden - ampak takrat sem odkrila čudežno formulo - nehala sem jesti banane in začela piti čaj za dojenje.
Ne vem, da bi krči trajal do 8. meseca pa še nisem slišala.

LP

malika -> (spet o krčih) Kdaj ponavadi minejo? (25.12.2004 10:35:13)

Pri nas so krči minili nekje na sredi tretjega meseca, res pa je, da so tisti tapravi ih hudi krči trajali en teden. Potem pa sem nabavila lefaksin in je bilo bolje.

Sicer je to redkost, ampak res je tu in tam kak otrok, ki ima še kasneje krče. Niso tako pogosti, pojavijo se po kakšni hrani, ki dojenčku ne paše. Pa ne se s tem obremenjevat.

Da si ustanovna članica kluba neprespanih noči, pa ti ne verjamem:)- . Moj je star 11,5 meseca, pa se že od rojstva dalje zbuja na dve uri.
Tolažimo se s tem, da ko bodo stari 18 let bodo spali celo noč-pa verjetno še cel dan:)-

BONI* -> (spet o krčih) Kdaj ponavadi minejo? (26.12.2004 16:48:57)

Malika, pri njegovih 18 pojdi raje malo prečekirati, če res spi v svoji postelji, ali pa je kje zunaj in lumpa. Potem bo verjetno res prespal cel dan:)-:)-:)-
;)

Stran: [1]