Anonimen -> Skrbi me moja krvavitev (22.11.2007 14:38:45)
|
Danes je že 23i dan, odkar krvavim. Naj bi bila menstruacija. Začela se je 31.10.2007, in še kar traja. Jemljem tabletke Regivedon za zmanjšanje krvavitve, pa ne pomaga- kljub jemanju tabletk še vedno krvavim. Danes imam občutek, da veliko bolj, kot prej(vso perilo mam že umazano, pa čeprav sem si pred kakšno uro menjala vložek). Bila sem pri ginekologinji v ponedeljek. Dala mi je Ergoytl kaplice za krčenje materinice in napotnico za bolnico, če bo huje. V bolnici sem letos zaradi podobne krvavitve ležala že 2krat. In niso ničesar ugotovili. Enkrat sem imela celo abrazijo (septembra 2007), ker sem krvavela 24 dni, in ker sem potem posledično padala skupaj.. Težave imam od lani, od novembra, ko sem imela spontani splav v tretjem mesecu nosečnosti- takrat so me tako dolgo "packali", da sem mrtev plod izločila sama. Prej sem bila popolnoma ginekološko zdrava. Danes bom še poklicala dr. Miglarja, če me takoj pregleda, ker ne morem več čakat, drugače pa ne vem. Za v bolnico mi ni za iti, ker mi spet ne bodo nič ugotovili, in mi bodo po hitrem postopku spet nardili abrazijo- preveč abrazij za moja rodila pa tud ni dobro. Zdaj sem že slabokrvna- manjka mi samo eritrocimoglobin je še vredu. Trenutno sem na bolniški. Ne počutim se dobro. Vrti se mi v glavi, apetit se mi je povečal. Mal sem v skrbeh. Nikomur več v zdravstvu ne zaupam, pa čeprav sem tudi sama del njega. Kaj naj storim?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Morala sem dati to iz sebe. vem, da če sama ne poznam odgovora, da mi boste težko pomagale tudi ve. Pa vseeno. Nekoč bi še rada bila mamica.
|
|
|
|