BONI* -> neprespane noči (26.12.2004 14:25:53)
|
Sisi25, ne veš kao zelo se mi smiliš, ker točno vem, kako e to. Na boljšem sem samo v tem, da imam jaz samo enega takega :angel:. Naši problemi so bili natanko taki kot tvoji, do zadnje pike in vejice. Veš, najbrž sta tudi tvoja dva res zamenjala dan za noč, tako kot moj Luka. Nekateri pravijo, da zato, ker je bil ponoči rojen in je to njegovo budno obdobje. Nekateri pa pravijo, da je to zato, ker tudi jaz v nosečnosti nisem mogla spati in sem cele noči pteždela in je naš Luka po meni prevzel tak vzorec. In kaj narediti? Tako kot so ti že svetovale punce pred mano, čez dan ju probaj čimveč buditi (žgačkej, sleči hlače, telovadi z nogicami in rokicami, muziko na glas, prižgati TV, veliko se pogovarjati z njima), čimdalj časa ohraniti zbujena, siliti jesti na 2 uri, zvečer pa ju že okoli 18h začeti postopoma umirjati, ju dati v poltemo in čimbolj tih prostor. Naš Luka je danes star 14 dni in se počasi že navaja na pravilen ritem. Sicer še pridejo noči, ko nam ga nikakor ne uspe uspavati in potem predežuramo pozno v noč, vendar je občutno bolje. Prve dni pa tudi pri nas nismo čisto nič spali ponoči, potem pa cel dan predrnjohali. Naj te potolažim, da bo iz dneva v dan bolje. Vsak dan majhen napredek.Upam, da se sedaj ne hvalim preveč in da mi bo naš Luka že nocoj spet figo pomolel pod nos. Lp, Boni&Luka
|
|
|
|