Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pregled odprtosti pri G 22.11.2007 10:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Redki g vaginalno pregledujejo še. če te bo bo,če ne pa ne nikom ništa
|
|
|
|
RE: pregled odprtosti pri G 22.11.2007 11:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
potemtakem je sploh brez veze da grem k G,k mi je rekel da naj grem v pon kar v porodnišnico,če še vedno nič ne bo???
|
|
|
|
RE: pregled odprtosti pri G 22.11.2007 11:18:47
|
|
|
|
OliveOyl
|
Mene so tri dni čez rok pregledali vaginalno,me je nekaj špikalo in vleklo tam spodaj. Tak da je pogledala,če sem kaj odprta.
|
|
|
|
RE: pregled odprtosti pri G 22.11.2007 11:20:35
|
|
|
|
marita
|
jaz sem bila pri svoji g. na zadnjem rednem pregledu 7 dni pred PDP. Me ni nič gledala, vse sva se menile okrog poroda, pa pač ostale stvari od izvidov krvi in urina. Z eno nogo sem bla že zunaj, ko mi reče če je še kaj, če me še kaj zanima. Pa rečem, ma ja nekaj me ene 4 dni špika v nožnici kot z buciko. Takoj me je šla vaginalno pregleda (hvalabogu), je ratala takoj resna in rekla, da sem odprta 2 cm, glavica pa čisto spuščena. Je rekla noge skupi, drgač bova kr tukaj rodile. No poslala me je domov, da bom ta dan ali naslednji dan že na poti v porodnišnico. Če pa ne , me je pa naročila na amnioskopijo 2 dneva kasneje. Ker sem bila pridna in se tista 2 dneva tud premaknit nisem upala, sem dočakala amnioskopijo. Tam je ugotovil, da sem odprta 3 cm, vse zmehčano in pripravljeno na porod. Poslal me je v porodno in sem v roku 1,5h rodila z umetnimi.
|
|
|
|
RE: pregled odprtosti pri G 22.11.2007 11:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
OliveOyl...in kaj je bilo potem??kaj ste ugotovili?
|
|
|
|
RE: pregled odprtosti pri G 22.11.2007 12:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah dej marita noge skupaj drugače boš tam rodila kakšen nesmisel
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?