Borbe pred spanjem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Borbe pred spanjem (24.12.2004 10:55:27)

Ojo, šele sedaj sem uspela prebrati Joejeva "daljša navodila", prej sem jih spregledala. Zelo resnično in življenjsko z ogromno empatije.

Seven* -> Borbe pred spanjem (24.12.2004 11:09:04)

V borbi Jakob proti Seven je zmagala SEVEN! Zaspal je brez, da bi ga vzela iz posteljice. Sicer je trajalo 2 uri..ampak. Naredila sem pa tako. Pustila sem ga nekaj minut da joka in sla do njega. Mu dala flasko s sokom (prej niti pod razno ni hotel flaske, se je pretvarjal, da ne zna piti po njej), najprej jo je odrival. To proceduro sem ponavaljala. Zadnje pol ure je ze kar konkretno popil iz flaske. Seveda se mu je poleg zelo spalo. Vsakic sem uporabila trik. Vem, da se uspava na mojih laseh, zato sem mu lase spustila v posteljico in ga zraven bozala. Ce se je jokal in vztrajal, sem to pocela par minut in odsla spet stran. Pa sva se se sla. Zadnja runda pa... Spil je cca 30 ml soka, prijel moje lase, dala sem mu dudo, se je obrnil na bok in zaspal...

Hvala vam. Najbrz je bilo to nujno potrebno.

Seven,
ki je tako na koncu z zivci, da se ji kar malo mesa. Pa se pri srcku jo boli..

Jančika_ -> Borbe pred spanjem (24.12.2004 11:24:46)

Bravo, zdaj pa kar tako naprej!

Joe -> Borbe pred spanjem (24.12.2004 11:34:05)

Fajn! Pripravi se na noč!

Anonimen -> Borbe pred spanjem (24.12.2004 14:17:21)

Seven, bravo, naj te nič pri srčku ne boli. Ravnala si pravilno, to bo dobro za oba, brez skrbi. Saj veš, da tako, kot je bilo, preprosto ne bi moglo več iti dalje. Samo sedaj moraš pa res vztrajati. Če boš sedaj popustila, potem ga boš pa res brez veze matrala.

gala -> Borbe pred spanjem (25.12.2004 10:33:56)

Hojla Seven!
Tudi pri nas je tamala zaspala samo na rokah, potem pa sem videla prijateljico, kako uspava tamalega. Ko je enkrat ugotovila, kako je luštno, smo jo lahko počas navajali tudi na posteljo. Zdaj zaspi v postelji, čez dan pa na mojih nogah. Je pomagalo tudi pri krčkih pa sedaj, ko jo zobje matrajo, jo včasih lahko tudi samo tako uspavam. Poglej moj odgovor pod debato Rajši atija kot mamo? (ne znam naredit linka:(( )

Veliko sreče in še več spanja!!!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]