Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 23.11.2007 11:59:06
|
|
|
|
bamby
|
Ste morda pomislili na pritlično hiško, v kateri ne rabiš balkona in si praktično takoj na dvorišču? Če rabiš klet in kurilnico, lahko še vedno podkletiš, garažo imaš pa zraven hiše in streho potegnjeno čez.
|
|
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 23.11.2007 12:17:40
|
|
|
|
iva01
|
to smo razmišljali pa ni dovoljeno delati atrijskih bajt v naši vasi.
|
|
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 23.11.2007 12:25:12
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 spijem jutranjo kavo, pšreberem časopis, ali samo berem knjigo,kadim , v glavnem skor vsako jutro kaj... recimo čez dan, se lahko mali igra na balkonu, vozi traktor, se igra v šotorčku, ker ga je dejansko zelo težko obdržat v hiši naprimer večere tud navadno presedimo na balkonu, ker če bi šli ven na vrt sedet, Vse to mi delamo zunaj. Ne vem, zakaj bi morala obdržati otroka v hiši oz. na balkonu. VEEEEN, v naravo, na travo, na ležalnike, bazenček(bazen)... Ni šanse, da bi bili noter, samo spat in na WC hodimo v hišo. Saj bomo še celo zimo noter...no če sem odkrita, še takrat smo zunaj....
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 23.11.2007 12:49:25
|
|
|
|
iva01
|
velikokrat sem sama z siom doma in si pač tako organiziram da lahko zraven njega še kaj naredim, in če jaz likam, ni šans da je sin sam zunaj, star je 3 leta, okol vrta nimamo ograje, zraven hiše gre tud cesta, tako da nemogoče da ga samega ven spustim. No sicer pa si vsak po svoje organizira življenje in preživljanje prostega časa.Eni z balkonom drugi brez.Mislim da je to odvisno od samih navad posameznika.
|
|
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 23.11.2007 18:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
to smo razmišljali pa ni dovoljeno delati atrijskih bajt v naši vasi. Atrijska hiša NI ENAKO kot pritlična hiša!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 25.11.2007 13:48:01
|
|
|
|
iva01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR to smo razmišljali pa ni dovoljeno delati atrijskih bajt v naši vasi. Atrijska hiša NI ENAKO kot pritlična hiša!!!!!!!!!!!! se opravičujem!!!!!!!!!!!!!!!!!! torej niso dovoljene ne atrijske ne pritlične hiše, bo zdej ok???????????????????????
|
|
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 28.11.2007 9:46:37
|
|
|
|
viv_
|
Namest balkona maš lahko panoramske stene z ograjco. Jaz tudi gledam po bajtah, pa res ne vidim enega uporabnega balkona nikjer.
|
|
RE: problemi, načrt!!!! 28.11.2007 11:04:41
|
|
|
|
matt
|
Živjo.... dobro iva01 hoče na vsak način balkon - razumem, ampak pomisli na toplotne izgube, čista potrata.... OK, saj se danes da marsikaj nardit v tej smeri... glej le da boste meli dobre izvajalce, pa izbirali še boljše materiale... Sicer pa menda gradnja lahko odstopa 10 %, da gre skozi na UE. Pikec se je resnično potrudil z razlago in nimam pripomb- posebej tole z uradniki se mi dopade ... hvala - mi smo prijazna uprava, a ne?? . . Glede odstopanj pa kolk si upaš - če mate hude gradbene inšpektorje oz. "dobre " sosede se ne gre preveč igrati, na našem koncu ni več hecov... , včasih se je bistveno več delalo kr tko na horuk, danes pa naj bi tudi stanovanjske hiše pridobile uporabno dovoljenje (torej gradnja mora biti skladno z načrti). .. me prav zanima kakšen procent st. hiš jih dejansko v SLO ima...
|
|
|
izbira imenamateja5354izbira imena za punčko med naslednjimi imeni:Laura (
20%)
Lara (
30%)
Sara (
29%)
Larisa (
14%)
Jasmina (
7%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!