Balonchy -> Po izteku enaga meseca... KAM? (21.11.2007 17:25:11)
|
No tko... Da mal dolgovezim... Danes popoldne je bila pri meni soseda. Med vsemi mogočimi stvarmi, mi omeni da bo dala jutri odpoved v službi (razlogi: osebni). Mene je kmal vrglo iz stola. Dela v zelo dobrem podjetju, plača - da samo sanjaš, v glavnem vsi smo ji fowš!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Nakar pove, da se je z nekom že dogovorila za novo službo, kjer naj bi nastopila 1.1.2008. Zapletlo se je pa tukaj, ko me vpraša za nasvet. Pravi, da ima v pogodbi 30-dnevni odpovedni rok, to pomeni, da bo delala do 22.12.2007! No, to sem jaz zdaj napisala-ampak nekako tako. Vprašala me je pa naslednje: Kaj je najboljše narediti od 22.12.07 do 1.1.08? A se mora prijavit na zavodu, a si lahko kako plačuje in uredi vse potrebno sama,... Jaz sem jo samo debelo gledala in ji povedala, da nimam pojma!!! Še to moram povedat. Ona ima službo, z delovnikom - vsak dan (vikendi,prazniki,...). Odločila se je, da odpoved da jutri, ker bi bila rada po 13 letih doma z otrokoma in možem. In nikakor ne pride v poštev, da bi delala do 31.12.2007. A mi lahko kdo pove kako se tej stvari streže????
|
|
|
|