Anonimen -> RE: še moja zgodba (22.11.2007 13:42:00)
|
Se javljam, da vam sporočim, da se moje stanje spreminja enkrat čisto dobro drugič malo slabše. Ampak bom prebolela, še vsi so. Pač čas celi rane. Jočem pa ne več, ker ni vreden več ene moje solze. Naivno sem verjela poročenemu moškemu, ki je zmešan kot kura. Prekinila sem vse stike, ja me še prime da bi ga poklicala pa takrat pokličem katero prijateljico pa me mine. Ja res je prizadel vse po vrsti mene, ženo, hčere in se ozira samo nase oz. kje bo imel več koristi. Na to pač gledam tako, da se vse zgodi z določenim namenom. Razmišljam tudi, da če takrat avgusta ne bi zopet začela z njim bi ga še vedno imela kot idealnega moškega, kot nekoga s katerim bi bilo partnerstvo idealno. Delala bi si iluzije, sedaj pa sem spoznala kako in kaj je, me je prizemljilo. Fant, ki sem ga pa zapustila, je pa prav sedaj zopet navezal stik z mano, želi začeti zopet od začetka. Ja je čudovit človek res ampak jaz sem bila ena taka trapa, ki sem verjela ljubimcu in se mu prepustila, da me je speljal k sebi. Hvala vam za vaše odgovore, ker mi pomagajo.
|
|
|
|