Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 23.12.2004 17:03:51
|
|
|
|
Maxica
|
Čestitke. Želim ti čim bolj zdravo in srečno nosečnost in enega krasnega levčka; naš je rojen 7.8. in je super.:sloncek:
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 23.12.2004 17:44:55
|
|
|
|
snezka
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lepo nosečnost pa čim manj slabosti, zgage in špikanja.
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 23.12.2004 17:52:54
|
|
|
|
Jessy
|
Do danes nisem imela nobenih slabih nosečniških znakov. Imam le občutljive in napihnjene prsi, muči pa me utrujenost, zato skoraj vsako popoldne odspim kakšno uro. Drugače pa nobene slabosti, špikanja... Ko bi le tako ostalo še naprej!!!!
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 23.12.2004 17:53:32
|
|
|
|
zvezdyca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 23.12.2004 17:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITAMMMMMMMMM!!!!!!!!! Zdravo in sproščeno nosečnost!!!!!!!!!!!!9nebesa:duda::duda:9nebesa Moj vnuček je tudi rojen v avgustu(13) :bravo::bravo::bravo::nosecka::nosecka::nosecka::bravo::bravo::nosecka::nosecka::nosecka: Neva:rozica:
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 23.12.2004 18:11:10
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Čestitke Jessy, in uživaj v :nosecka: Pobožaj :duda:. Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 23.12.2004 20:06:55
|
|
|
|
tassa
|
Najprej čestitke in le še tako naprej:sloncek:! Opis tvoje dosedanje nosečnosti je ena kot pri meni! Meni tudi ni bilo nikoli slabo ali kaj podobnega, le spala bi:muca:! Tako da si verjetno mimo vseh teh "slabosti" in bo vse ok:)! Zdaj sem v 18 tednu in se počutim vredu! zdaj me je minila tudi utrujenost in sem še bolj polna energije! boš videla najlepši trenutki in občutki še pidejo. le tako naprej! tassa:angel:
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 24.12.2004 8:06:16
|
|
|
|
Lu
|
Čestitke tudi od naju! lp Lu in :duda: 32t 3/7:love:
|
|
|
|
Vesela, vesela, veseeeelaaaa!!!! 24.12.2004 8:19:25
|
|
|
|
Mina1
|
:bravo:, torej sta bila pridna in je Božiček naredil svoje;) :)-:)- Pazi nase in na pikico, pa-pa Mina1, 32t
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?