Barbs -> RE: Musaka? (21.11.2007 16:25:58)
|
Ojla, jaz musaki včasih dodam vmes tudi plast kislega zelja. Delam na podoben način kot bamby, le da z jajčno polivko polivam že vmes, poleg tega pa naredim tri plasti. Moj mož sitnari, da naj vmes dodajam tudi ribani sir za pizzo, ker mu ful paše okus. Aha, pa po vrhu, preden dam pečt, čez polivko natresem parmezan. Vedno jemo zraven zeleno solato. Obstajajo še različne izpeljanke musak, tako, da ni nujno, da je to ravno krompir pa mleto meso. Recimo musaka z jajčevci, musaka z bučkami, musaka z ohrovtom, musaka s kuhanim stročjim fižolom... ne moreš falit, le krompir prej malo skuhaj, drugače se čas pečenja zavleče. Pa vedno polivaj s kombinacijo jajca/kisla smetana.... Če rabiš še kak musaka nasvet, kar vprašaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|