Davana -> RE: Angelcare (AC) - koliko jih ima? (24.11.2007 20:38:10)
|
Jaz sem si sposodila na oddelku Babysense, pa sem ga imela vklopljenjega le nekaj noči. Že takoj drugo noč se je namreč začel lažno oglašati alarm in groze, ki sem jo doživela vedno, ko se je oglasil ne morem opisati. Potem smo poklicali uvoznike, da smo se pozanimali kaj vse lahko vpliva na lažno sprožitev alarma in spisku ni bilo konca. Ugotovili smo, da pri nas preprosto ne more normalno funkcionirati - posteljica ima namreč letvice in ne trde podlage, jogi se tesno prilega obodu posteljice, prav tako je morda malenkost predebel, iz napačnega materiala, preblizu možnemu izvoru električnega sevanja... Ob razmišljanju, da če se lahko lažno sproži, lahko kdaj tudi zataji, sem ga snela iz posteljice in se odločila, da bom otroku preprosto zaupala - da zna dihati in da se je odločil, da bo ostal z nama. In sedaj že skoraj mesec in pol normalno spimo brez njega. Res pa je, da je moj 29tedenski otroček takoj po rojstvu zadihal sam in je nekaj dni potreboval le malo pomoči in prvič, ko so probali ali gre tudi brez pomoči, je tako tudi ostalo.
|
|
|
|