Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če ste bile šivane - kdaj spet seks kot p... 20.1.2008 20:01:06
|
|
|
|
Mesečnica
|
No, punce, končno se je le izboljšalo - 7 mesecev in 3 tedne po porodu, pa je skoraj tako, kot je bilo pred prodom . Vlažnost se je skoraj povsem vrnila, nožnica je spet bolj prožna . Sem že mislila, da ne bom dočakala .
|
|
|
|
RE: Če ste bile šivane - kdaj spet seks kot p... 25.1.2008 19:56:45
|
|
|
|
lunca2
|
Tudi jaz sem bila zelo šivana, ampak sem že drugi dan lepo sedela na riti in tudi bolečine niso bile pretirane, nisem rabila nič tablet. Sedaj je 7 mesecev od poroda in občasno še imam bolečine med sexom. Upam, da bo to kmalu minilo.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Če ste bile šivane - kdaj spet seks kot p... 27.1.2008 12:10:23
|
|
|
|
želva
|
No, midva sva se pa glih včeraj lotila , pa tu ni šlo . Sem pa 7 tednov po porodu in so šivi grozno boleli, ampak ene 10 dni pol je bilo pa ok.Pri G sem bila in je baje vse ok. Ampak, notr pa ni šel. Kot, da bi me en preveč raztegoval in kot da me hoče natrgat.Upam, da se stanje normalizira kmalu, ker želja je velika. Ko se ti pa to zgodi, ti pa itak vse dol pade.Vsaj men. Upam, da bo čimprej po starem.Bom šla pa lubrikante nabavit, mogoče bo pomagal.
|
|
|
|
RE: Če ste bile šivane - kdaj spet seks kot p... 27.1.2008 22:47:59
|
|
|
|
baja*
|
mesečnica tudi jaz sem mislila, da ne bom dočakala , ker se je tud pri meni seks občutno izboljšal šele 7m po porodu . Pred tem me je svinjsko bolelo in peklo na mestu, kjer sem imela notranje šive, malo sem celo krvavela zdaj je pa še boljše, kot pred porodom
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?