|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako moj mož prodaja/kupuje avto?
21.11.2007 12:21:00   
Naja31
Ma, to je že smešno
.
En mesec nazaj se mož odloči da bo prodal njegovo majhno Kio. Tri tedne se ne zgodi popolnoma nič, on samo o tem govori. Potem pride z idejo, da naj mu jaz dam oglas na internet in naj ga jaz prodajam. No, jaz mu dam oglas, ampak prodajala ga ne bom. Takoj, že čez pol ure, po tistem, ko dam jaz oglas na net, ga kličem potencialni kupec. Moj mož pravi, da je to bilo prehitro in da še ni pripravljen.user posted image

No, potem naslednji dan avto proda, s tem da mu kupec ne da nič are. Čez 4 dni ga moj mož kliče, se kupec ne oglasi. Konec tedna ga kupec kliče, da naredita prepis, moj mož v petek ne more, ker rabi avto čez vikend.
No, potem v ponedeljek le končno vse uredita. Razen tega, da je trajalo 4 dni, da je kupec poslal kopijo nove zavarovalne police.
Ves ta čas na parkirišču stoji "novi" avto, ki ga je mož kupil od prijatelja. Dokler ne dobi kopije police ga itak ne more zavarovati, prijatelj nima časa za prepis.
No, v ponedeljek opravita prepis, potem moj mož dva dni čaka, da ima njegova zavarovalniška agentka čas. Včeraj sklene novo zavarovanje, danes zjutraj gre avto registrirat, in takoj pride domov, da potrebuje staro pormetno od prijatelja. Ja, jaz bi rekla, da je logično da to potrebuje, a ne? user posted image  
No, dobi prometno od prijatelja, gre nazaj, tam ugotovijo, da sta na občini nekaj narobe overila in morata še enkrat. Zdaj sta na poti na občino in upam, resnično upam, da bo konec te komedije.  

In to je bil avto ki je bil vreden 800 eurov.

Ma, jaz bom umrla od smeha. Možu zdaj do smeha ni več.
Še dobro, da imam jaz svoj avto in me to ne gane.

On potrebuje 14 dni za nekaj, kar sem jaz uredila v pol dneva.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako moj mož prodaja/kupuje avto?
21.11.2007 12:27:05   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Moj mož pravi, da je to bilo prehitro in da še ni pripravljen.user posted image

user posted image user posted image user posted image Ga čisto razumemuser posted image Je pa smešna zgodbica, jo bosta lahko še vnukom pripovedovala..tale bo namreč legendarnauser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 12:27:56   
Anonimen

Vprasanje.. kdo se je pa vec naucil ob tem.. user posted image user posted image  

Pot je pomebna.. in poti je on imel veliko vec.. torej je vec uzival..  ceprav malo dvomim, da je res.. user posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 12:33:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 12:34:25   
fragola
user posted image user posted image user posted image to so pa moški, ki zakomplicirajo vsako stvar!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 12:58:32   
taja27
meni se zdi prav, da si to zaupala nam in nikar z istimi besedami ne povej tega možu. moški ego namreč lahko ob takšnih zadeva/besedahh zelo trpi. tega pa verjetno nočeš.

in ja. moški so tudi taki user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 13:13:18   
Naja31
Ja, saj jaz se tudi dostikrat sprašujem kdo je dec v naši hiši user posted image , ampak takega sem izbrala in takega ga imam rada z vsemi plusi in minusi.

Jaz sem se tudi na prvi avto ki sem si ga kupila tako navezala, da sem ob prvi praski, ki mi jo je naredila ena na parkingu (in ki sploh ni bila kaj vidna) jokala 3 ure. Potem sem pa najprej naredila eno totalko, pa nekaj avtov zamenjala, in dojela, da je avto zgolj prevozno sredstvo in da se lahko navežem samo na človeka. Ne pa na materialne stvari.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 13:15:24   
taja27
bravo Naja31. avti so res samo za vozit. no, pa varni morjo bit.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 13:15:30   
Naja31
Samo da sporočim, da je končno urejeno in da je gospa na občini priznala, da je tudi ona kriva, ker je overila podpis napačne osebe (kupca in ne prodajalca). Tako da ni vsa krivda samo na možu. Jo je pa ene 98% user posted image user posted image user posted image

No, drugi avto je zdaj registriran in prepisan, tako da je končno mir.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2007 13:53:02   
spacey

Moj mož pravi, da je to bilo prehitro in da še ni pripravljen.user posted image

Ej, ta je svetovna. Skor sem se polula od smeha. user posted image user posted image user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2007 14:55:36   
Naja31
Ja, in potem ko je novi lastnik avto odpeljal, je še rekel, da se je full na hitro odpeljal, da mu sploh ni dal dovolj časa, da se poslovi od avta. Za umret, no.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2007 15:00:06   
baguSka
Ja, in potem ko je novi lastnik avto odpeljal, je še rekel, da se je full na hitro odpeljal, da mu sploh ni dal dovolj časa, da se poslovi od avta. Za umret, no.

user posted image user posted image  Jst sm cist istka ko nekdo odpelje mojga ljubljencka... res, cist vsakic. Se tud navezem...user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2007 18:09:33   
Moyca_
user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 20:46:34   
natalia
En mesec nazaj se mož odloči da bo prodal njegovo majhno Kio. Tri tedne se ne zgodi popolnoma nič, on samo o tem govori. Potem pride z idejo, da naj mu jaz dam oglas na internet in naj ga jaz prodajam. No, jaz mu dam oglas, ampak prodajala ga ne bom. Takoj, že čez pol ure, po tistem, ko dam jaz oglas na net, ga kličem potencialni kupec. Moj mož pravi, da je to bilo prehitro in da še ni pripravljen.

No, potem naslednji dan avto proda, s tem da mu kupec ne da nič are. Čez 4 dni ga moj mož kliče, se kupec ne oglasi. Konec tedna ga kupec kliče, da naredita prepis, moj mož v petek ne more, ker rabi avto čez vikend.
No, potem v ponedeljek le končno vse uredita. Razen tega, da je trajalo 4 dni, da je kupec poslal kopijo nove zavarovalne police.
Ves ta čas na parkirišču stoji "novi" avto, ki ga je mož kupil od prijatelja. Dokler ne dobi kopije police ga itak ne more zavarovati, prijatelj nima časa za prepis.
No, v ponedeljek opravita prepis, potem moj mož dva dni čaka, da ima njegova zavarovalniška agentka čas. Včeraj sklene novo zavarovanje, danes zjutraj gre avto registrirat, in takoj pride domov, da potrebuje staro pormetno od prijatelja. Ja, jaz bi rekla, da je logično da to potrebuje, a ne?
No, dobi prometno od prijatelja, gre nazaj, tam ugotovijo, da sta na občini nekaj narobe overila in morata še enkrat. Zdaj sta na poti na občino in upam, resnično upam, da bo konec te komedije.

In to je bil avto ki je bil vreden 800 eurov.

Ma, jaz bom umrla od smeha. Možu zdaj do smeha ni več.
Še dobro, da imam jaz svoj avto in me to ne gane.

pa kaj si nor, to pa je isto, kot da bi mojga opisovala. Moj dragi še celo probleme zna najt tam, ko jih ni...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 23:17:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2007 23:20:58   
Marogica
Naja31, sedaj sem se pa res nasmejala....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2007 23:32:36   
Vijoličarka

Meni se to zdi čisto logično. Pa ganljivo in prisrčno.
Da bi se tudi z novim avtom dobro razumela.  user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2007 23:40:47   
Moyca_
Kak že gre: to je tak, kot da bi se lačni k sranju spravljaluser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.11.2007 1:51:12   
Magi*
hehe, tale zgodba mi je pa znana user posted image

rajši ne bom nič komentirala, ker imam zgleda zelo podobnega doma.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.11.2007 7:26:21   
mika
On potrebuje 14 dni za nekaj, kar sem jaz uredila v pol dneva

nekaj podobnega je pri mojima staršema. ampak dobro, moj oče nima časa, ker non stop dela. ponavadi oče pride z neko idejo, mama pa jo uresničiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2007 7:39:23   
Bubamaraa
prov simpatično vse skup...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?