RE: Pekarice na plan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Felicity -> RE: Pekarice na plan (13.12.2007 17:57:27)

jade1 - Vprašanje: Čokoladni piškoti polnjeni s čokolado (Jamie O.),

a to je ta recept kulinarika

In še eno vprašanje - kako narediš glazuro (preliv po vrhu)  tako perfektno?

Hvala in LP [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




fugeela -> RE: Pekarice na plan (13.12.2007 22:07:10)

Ko tališ čokolado jo ne smeš nikoli segreti nad 50stopinj..da je bolj lepo tekoča in ne kot mleko ji dodaš ali rastlinsko mast ali sladko smetno vendar moraš ob slednji močno mešati da se ti ne sesiri..strjuješ jo pa na sobni temperaturi počasi da nimaš u kamen...




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]