HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse 4 do 5 x vse ali nič verjetno ne bo dovolj... kot vidiš, se punce trudijo po več kot 4 do 5 mesecev, kar pa ne pomeni, da slončkajo 4 do 5 x... Ostale punce pa... imam 2 leti staro hčero, pa ko berem tele vaše poste mi gre prav na smeh (brez zamere prosim). Ko sem bila jaz v fazi zanositve, pa sem razmišljala ravno tako kot ve... Nekatere morda res malo pretiravate, ampak to boste videle takrat, ko boste čez par let, z otročki prebirale nazaj vaše vpise. Psiha je res velik faktor neuspeha,... jaz vam svetujem, ne razmišljat koliko dni je še do ali do eventuelnega . Poiščite si stvari, s katerimi se boste zamotile in nehale razmišljat o bebicah, testih, tečki in bolečinah tam ali drugje... (ja vem, tole je prekleto težko, sem tudi jaz to dala skozi) Pridno slončkajte in uživajte v vsakodnevnih opravilih, sprehodih, šopingih ali kaj pač počnete, pa boste slej kot prej presenečene nad pozitivnim testom. Moj post je dobronameren, ker poznam dosti primerov, ki jim je psiha onemogočila, da so zanosile... Ko so se pa odklopile, pa so zagledale pluseke... Tiste pa, ki se trudite že več kot leto dni,.. razmislite, da stopite po pomoč k svojim g.. Do enega leta je normalno, kar je več, ni narobe, če vam pomagajo ali svetujejo ginekologi. Vsem puncam, ki čakate pa držim pesti, tako na rokah, kot na nogah , da vam čimprej uspe, kar si najbolj želite. Dobiti otroka v naročje, po vsem tem, kar sedaj prenašate, je nekaj najlepšega na svetu. In verjemite mi, da se boste nekoč, tako kot se jaz danes, smejale takim vsebinam. Pozdravček vsem... in močno, močno navijam za vas! Lp A To pa je lepo napisano in se strinjam popolnoma! Punce, želim vam čimprejšnje trebuščke!
|