mojca345 -> RE: A sem res noseča? (23.3.2009 0:48:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: meymey cikel imam na 40 dni, trenutno nisva planirala podmladka tako da se reees ne spomnim kdaj sem imela zadnjo [sm=hudicek1.gif] . Pred 4 dnevi se je začelo s slabostjo naslednji dan čuden okus v ustih, včeraj boleče prsi, bolečine v jajčnikih. Ker so mi znaki znani, sem šla že pred 3 dnevi po baby check, včeraj pa do zdravnika na krvno analizo. Vse negativno. Dejansko bi te dneve morala dobiti [sm=hudicek1.gif] , ne vem pa če mi že zamuja. Sej nimam vprašanja, sam tooolk mi gre na živce... ne vem če si zamišljam, ali se pač res ne vidi v krvi... Zdaj niti ne vem kdaj naj spet delam test... ker če nisem noseča, sem najbrž bolana, naslednji teden pa letim na dopust! Moj dragi pa se že veseli!!! [sm=smiley36.gif] ti si pa res u easy z tole M. ko pride pride in gre ko gre...jest ti priporpčam naslednje : če si do dele tkole delala, deli še naprej.... pa boš vidla, če bo M prišla bo prišla, če ne pa naredi test in boš tudi vidla, na čemem si... kupi si ene 3 teste za na počitnice....če grsta za kaki daljši čas... drgač pa če ne pride, res ni z tabo nič narobe....lahko si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ali pa je kaki drug vzrok, če bo negativno... drgač pa, pravi pušenjak, da če je 3 mesece takrat šele vžgi alarm pri ginekologinji.... ker cikel 40 dni je precej časa....to je en mesec in še 10 dni...če imaš redne...če pa neredne pa sploh zmeda...vem, k sem na istem. jih imam od 28 do 42 dni....pol pa bi lahko vsak teden norela, a je že O. k nimam pojma kdaj je...a je že čas, da test nardim, k lahko čakam 14 dni... tko, da držim pestke. znakci so pa res čudni...mislim, nosečniški...
|
|
|
|