Polona31 -> RE: Zaključek .... (23.11.2007 8:02:23)
|
Evo punce pa sem spet tukaj. Doma nimam interneta pa se vamn nisem mogla javiti. Ja njegove cunje niso končale v kontejnarju ampak jih je pakiral sam. Čeprav sem rekla da ne grem domov dokler je on doma sem potem vseeno šla, ker iz moje hiše me ne bo nihče pregnal. Šla sicer nisem v svoje stanovanje, ker ga nisem želela videti slišati. V sredo sem mu poslala sporočilo, v katerem sem mu napisala da sem mu že večkrat povedala da pijančevanja ne bom prenašala in da naj spakira in gre. Milim da tega sporočila sploh ni vzel resno, ker me ni nič poklical, nič, kot da bi bilo vse o.k. Iz službe sem šla na obisk h kolegici in se vrnila domov ponoči. In je še bil pri meni. Zvečer je moja mama govorila z njim in sta se nekako dogovorila da bo šel naslednji dan - včeraj. No in včeraj je spakiral in šel. Spakiral je vse tisto kar sem jaz kupila in seveda tudi tisto kar je on kupil meni. Pa dobro samo da je šel. Čeprav sem po eni starni vesela da bom imela spet svoj mir, mi je po drugi strani ZELO, ZELO težko. Vendar saj je sam tako želel. Točno sem mu povedala kaj se bo zgodilo, vendar me ni jemal resno. Tako kot ni jemal resno ničesar. Tudi besed ljubezni ni jemal, saj če bi mu moja ljubezen kaj pomenila, bi se obnašal drugače. No ta stvar je zaključena. Potrebno bo nekaj časa da se pomirim, pozabim in grem dalje. Res hvala vsem ki ste me vzpodbujali in tako pomagali da sem naredila tako pomemben korak. Sedaj pa vas prosim še za mnenje o enei drugi stvari, ki je prav tako povezana z mojo zgodbo. Moja sestrična je psihologinja in v tej krizi sem se po nasvet zatekla tudi k njej. Ko sem ji opisala situacijo je rekla da sem naredila napako da sem šla iz spalnice. Da s tem sem mu pokazala da je močnejši. ko sem jo vprašala, ja kaj pa če bi me udaril, je bil njen odgovor: ˝Ja te bi pa udaril!" Kar obnemela sem. Če bi čakala da bi me udaril, a s tem mu pa ne bi doakzala da je močnejši??? Takrat bi se šele počutil močnega. Ne vem no, a je mogoče da nek psiholog izusti takšno traparijo? Pa še to; njej sem se zaupala in ji še naročila da to naj ostane med nama, da ni treba da cela žlahta ve kaj se pri meni dogaja. Zvečer me pokliče njena sestra, ki me ni poklicala že več mesecev in me začne tako po ovinkih spareševati, kako sem.....MISLIM HALO!!!!! Če se nekaj zaupa, to pomeni da se ne nese toplo naprej, ali ne??? Polona
|
|
|
|