Pri Maticu (3leta) sem včeraj opazila malo izpuščajčkov in sicer za ušesi, malo po trebuščku in hrbtu. So pa čisto drobceni rdečkasti in mislim da ga malo srbi. A bi lahko bile to kakšne rdečke al kaj? Tako mali mozoljčki oz. malo hrapavo je...po drugih delih telesa pa nič! Ful čudno. Je pa imel prejšnji četrtek en dan vročino, pol drugi dan je bil pa ok. Ni glih alergik razen na penicilin, tega pa ni dobival. A bi lahko bilo to zaradi baby olja?
Tiamo -> RE: Izpuščaji (21.11.2007 10:18:20)
Moja je imela take male mazoljčke od vročine oz. ji je bilo v tem letnem času v oblačilih prevroče. Mogoče je to vzrok izpuščajev? lahko je tudi olje, samo ga verjetno uporabljata že dalj časa? Lahko je vzrok tudi v kakšnem materialu, ki ga je imel oblečenega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Pri moji je bil ta izpuščaj oz. mazoljčki hrapav in sem zvečer na debelo namazala z hladilnim mazilom in po ene 3dneh jih ni bilo več. Sem jo pa manj oblekla in pazila, da je bil bombaž.
N _ B -> RE: Izpuščaji (21.11.2007 13:05:33)
Lahko, da so norice. Mi gremo 2. krog. 4-letnica je šla danes po 14-ih dneh v vrtec, 5,5 mesečnik pa je danes dobil prve pikice (na vratu, boku, trebuščku).