Mojc
|
Tudi jaz se strinjam s saskijo! In še to, zanimivo, kako se potem posti začnejo vsebinsko obračati, ko ena poudari to. No, jaz tudi menim, da kile nimajo veze. Sama sem se zredila 12 kg, prej bila suhe postave (small), mali bil težek skoraj 4 kg. Pa še vedno sem odšla iz porodnišnice s kakšnimi + 5 kg, ki so počasi izginjali. Dojim še danes pri 8 m. in meni dojenje ni jemalo kg. Sem imela pa zaradi tega povečan apetit (se mi pa ni poznalo na kg / postavi) in sem temu primerno tudi jedla. Danes so kg takorekoč skoraj enaki kot pred zanositvijo. Najbrž bodo šli še dol, ko se bomo nehali dojiti. In kg me niti ne motijo. Tudi kakšnega več se ne bi branila. Ampak dejstvo, kako se spremeni postava, je pa moteče. Torej, vsega se niti ne spominjam natančno, a nosečniške hlače sem imela še kar nekaj časa, saj sem domov prišla s trebuhom kot v 5. mesecu. Aja, rodila sem s CR, če ima to kaj veze. Torej, v svoje hlače se še dolgo nisem spravila (oz. jih zapeti nisem mogla). Če pa sem v kake le prišla, je bilo to (zame) neestetsko. Potem sem začela redno izvajati pilates vaje. Mišice ne trebuhu so se kmalu začele delati, ampak še danes se ne spravim v vse hlače!!!! Torej, blagor tistim, ki se spravijo v svojo garderobo v 1 mesecu. Pri čemer srčno upam, da tega niso pisale le zato, da bi v nas zbujale zavist! Punce, moje mnenje je, da REDKOKATERA skoči takoj v svoje hlače, pri čemer pa je zame najbolj pomembno to, ali ti še kaj potem okrog pasa visi in ne toliko, da si uspela vse gumbe zapreti.
|