blmk -> pregrada in zanositev (21.11.2007 9:03:56)
|
Pred dvema mesecema sem imela spontani splav. V bolnici mi je ginekologinja ugotovila, da imam pregrado. Doma imam že štiri leta starega sončeka. Že pri njemu sem imela v nosečnosti hude probleme, vendar sem ga donosila. Sicer sem morala bolj počivati in rodil se je dva tedna prehitro. Takrat se mi je zdelo vse normalno. Sedaj vem, da je za vse težave, ki sem jih imela lahko kriva pregrada. Drug teden imam pregled pri ginekologu, kjer mi bo naredil ultrazvok. Sicer mi je rekel, ko sem prišle iz bolnice, da ni nujno, da imam pregrado. Skoraj sem ga morala prisiliti, da bo pogledal, kaj je vzrok. Psihično sem še vedno čisto adijo. Vse okrog mene so noseče in zdi se mi, da mi bo bolje, če spet zanosim. Vendar me je strah, da ne bo spet šlo kaj narobe. Razmišljala sem, da bi še enkrat probala. Če se odločim za odstranitev pregrade, traja kar dolgo. Sorodnica je čakala od maja, vendar je sedaj zanosila, tako da ji jo še niso odstranili. Bila je že v bolnici, ker je imela težave, vendar je sedaj že doma in mislim, da bo vse vredu, tako kot je bilo pri meni v prvi nosečnosti. Ali ima katera izkušnje s temi pregradami in kaj mi svetujete? Ali probam še enkrat zanositi ali grem raje na odstanitev pregrade? Najlepša hvala za vaše odgovore. Lep pozdrav!
|
|
|
|