otroški frizer (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

rouzi -> otroški frizer (21.11.2007 8:15:16)

Živjo!
Prosila bi vas za nasvet, kam v Lj peljati izredno živega 2,5 letnika k frizerju?
Do sedaj sva ga strigla sama, med kosilom.. drugače ni šlo. Vendar ima revček tako scufane lase, da potrebujejo profesionalni poseg.
Ne predstavljam si, da bo sedel več kot minuto na miru. Imate mogoče nasvet?
Zdaj je res že kriza, imamo že pravi afro look...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Najlepša hvala.
Pozdravček

S.

simona76 -> RE: otroški frizer (21.11.2007 16:56:29)

Jaz sem se tudi dolgo mučila doma. Je bil zelo nemiren, tako da smo cel cirkus zganjal okrog njega, da je bil pri miru, da sem lahko naredila svoje. Potem mi je bilo pa tega dovolj in sem ga peljala frizerju. In glej ga zlomka, tam je sedel pri miru kot še nikoli. In je frizer v miru opravil svoje. Od takrat se niti pod razno ne mučim več doma...

Nika v službi -> RE: otroški frizer (22.11.2007 11:10:01)

Mi že nekaj časa hodimo k Frkolinu, Škofljica. V začetku so bile tudi tam hude težave, ker se ni pustila striči, je jokala, ni hotela ogrinjala, brisače, ni hotela sedeti na konjičku, skratka nič. Pa smo se strigli pri njih zunaj na dvorišču, kjer imajo kamenčke, pa frizerka je delala cel stretching, da jo je približno ostrigla. Po več obiskih se je stanje izboljšalo, pred dobrim tednom dni je bilo že zelo zgledno. Je sedela na konjičku, se gledala v ogledalo, dovolila je celo brisačo preko ramen (pregrinjala še vedno ne).

Jaz sem nad Frkolinom navdušena! Aja, na koncu dobi vedno liziko.

Stran: [1]