Anonimen -> RE: Kosilo (21.11.2007 11:57:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Lukec, predvidevam, da to niso šampinjoni kupljeni v kozarcu?? Ker se mi zdijo ful majhni za kaj takega.. Drugače bom pa probala tole - se sliši ful dobro..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sveži šamipinijoni ne iz kozarca,še ena varijanta je,ki sem jo že pred dvemileti med RR recepte napisala: POLNJENI ŠAMPINJONI > Sestavine: 15 večjih šampinjonov,kos pancete ali pršuta poper sol petršilj olivno olje,parmezan,tri liste sira. Priprava: Šampinjone opereš,odrežeš pecelj in malo izdolbeš šampinjon.Pecelj ne zavržeš.Peclje in koščke,ki so ti ostali daj v multipratik,dodaj na koščke narezano panceto ali pršut popopraj posoli dodaj malo parmezana-po želji, pa na petršilj ne pozabite vejica petršilja nasesekljanega bo dovolj,zamešajte ga v maso.Nafilajte z maso šampinjone vsakega polijte z malo olivnega olja,pa še malo ga daj v pekač,vsakega pokrijte še z koščkom sira in dajte v pečico na 150*.Pecite toliko časa dokler ne bo sir zlato hrustljavo zapečen,mislim da okoli 15 minut. Čas priprave: 30 minut Dekleta tudi med RR recepti se marsikaj najde za skuht.
|
|
|
|