|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje in mleko v prahu
23.12.2004 12:12:03   
Karina&Laura
Moja punca bo sedaj stara 4 mesece drug teden. Sedaj sem ji kake 3 tedne dajala Aptamil. Dokler sem dojila je kakala vsak dan sedaj pa na dva ali tri dni in se kar napenja. Danes sem poskusila s Conformilom da vidimo če bo kaj bolje, vendar se mi zdi to mleko tako gosto da še skozi cuc komaj kaplja.
Kake so vaše izkušnje s tem, vesela bom vsakega mnenja, kaj priporočate?

Hvala in lepe praznike vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kakanje in mleko v prahu
23.12.2004 12:18:04   
kimi
Tudi moj je bil zaprt po aptamilu patronažna sestra je rekla naj mu skuham kamilični čaj ter ga sladkam.

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kakanje in mleko v prahu
23.12.2004 12:19:38   
Anonimen
Jaz sem mešala Comformil in Aptamil.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kakanje in mleko v prahu
23.12.2004 18:32:43   
tia&silvija
Mi smo tudi težko kakali po Aptimilu, potem smo prišli na Novalac in ni bilo nič boljše, potek pa smo šli na Comformil je pa vse OK!

LP, S&T

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?