odmrtje ploda (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

august -> odmrtje ploda (23.12.2004 12:02:17)

Mene je zelo strah da bi se mi to zgodilo!!!!!!!!A ve katera zakaj se to zgodi? A kaj čutš če ti odmre plod?

Lunca1 -> odmrtje ploda (23.12.2004 12:05:46)

Ojla!

Ne bit črnogleda in ne paničari dokler se kaj ne zgodi. Držim pesti da bo vse v redu in da boš držala enga zdravga otročka v rokah.

Lp Lunca.

Vrtnica1 -> odmrtje ploda (23.12.2004 12:09:36)

Vzrokov je veliko, na samem začetku nosečnosti je ponavadi glavni vzrok genetska napaka pri plodu, lahko so tudi kakšne nepravilnosti v maternici ipd.
Jaz sem to čutila tako, da me je dlje časa v spodnjem delu trebuha, tik nad v. gričkom močno "tiščalo", dva dni pa zelo zelo bolelo. In ko sem še zakrvavela (sveža kri), sem vedela, da je nekaj narobe in sem šla takoj na pregled. Pa je bil isti dan plod še živ, ampak mislim, da je še tisti dan ali pa naslednji dan odmrl. To sem pa čutila tako, da so vsi nosečniški znaki kar naenkrat izginili. Prsi so se mi iz dneva v dan vidno manjšale in manj bolele. na naslednjem uz že ni bilo več zaznati srčne aktivnosti ploda in sledilo je čiščenje - abrazija.
Pa ne misli na to, misli pozitivno.
Veliko sreče, lp, V. :rozica:

urši77 -> odmrtje ploda (23.12.2004 12:11:29)

Meni se je to zgodilo že 3x, pa nič ne čutiš in nič ne veš, dokler ne naredijo UZ. Le drugič sem imela malenkost rjavega izcedka.
Danes sem pa izvedela da sem zopet noseča in sem v 9nebesa
Ne mislit na slabo, ker je potem samo še slabše.Misli da bo vse v redu, sicer si lahko ves čas slabe volje! Raje uživaj in se veseli male:duda:

Grascakinja -> odmrtje ploda (23.12.2004 12:25:34)

V svoj scenarij ne smeš niti vključiti te možnosti. Sicer se ta tragedija žal res kdaj zgodi kaki nesrečki kot je naša Vrtnica ali Urši, pa vendar ne smeš misliti na to. Poskušaj s pozitivo!

Urši, čestitam!!!:bravo::bravo::bravo: Tokrat pa bo!!!

Vrtnica1 -> odmrtje ploda (23.12.2004 12:49:53)

Bravo Urši, prava borka si:bravo::bravo::bravo:
In zato tokrat bo. Držim pesti!
Lp, V. :rozica:

Stran: [1]